Vasemmistoliiton Modig ja Honkasalo keulivat

Vasemmistoliiton Silvia Modig ja Veronika Honkasalo kiukustuivat Puolan toimista omalla rajallaan siinä määrin että julkaisivat ihan tiedotteen asiasta. Kaksikko oli sitä mieltä että Puola toimii kansainvälisten sopimusten vastaisesti estäessään siirtolaisten vyöryn omalle ja samalla myös EU:n maaperälle. Nämä olivat näkevinään siirtolaisten joukossa myös ihan oikeitakin turvapaikanhakijoita. Koska näitä kahta ei pysty pelkästä ulkomuodosta erottamaan (eikä niillä aina eroa edes ole) niin tämähän tarkoittaisi sitä että Puolan olisi pakko ottaa vastaan kaikki jotka rajalla saapuvat. Nämä Vasemistoliiton tylpät keihäänkärjet eivät ilmeisesti ymmärrä että jos Puola päästää kaikki tulijat rajan yli, niin sen jälkeen Valko-Venäjä voi alkaa lennättämään Lähi-idästä porukkaa vaikka 24/7. Siinä kun rajalle marssii joka päivä sen 10 000 tulijaa niin alkaa olemaan Eurooppa melko nopeasti sekaisin.

Julkaisussa vilisi myös tutut fraasit kuten perusoikeudet, ihmisoikeudet ja oikeusvaltioperiaatteet. Jos on kuitenkin niin että nämä kyseiset seikat estävät valtiota suojelemasta itseään vieraan vallan masinoimalta hybridikampanjalta, niin kuten edellisessäkin kirjoituksessani mainitsin, silloin ne kansainväliset sopimukset kannattaa heittää välittömästi roskakoriin. Kuten ne kyllä kannattaisi muutenkin.

Loppuun pieni Off-topic: Olen jo monta vuotta pitänyt tuon kaksikon toista osapuolta, eli Veronika Honkasaloa äärimmäisen vaarallisena ihmisenä Suomen kannalta. Mielestäni Honkasalon kannanotot, mielipiteet ja koko yleinen ideologia ovat jopa Vasemmistoliiton mittapuulla täysin järjettömiä. Turvapaikkaprosessin käytännön mitätöinti tarjoamalla lähes täydet palvelut ns. paperittomille, eli suomeksi sanottuna laittomasti maassa oleville, on yhtenä ”parhaana” esimerkkinä Honkasalon toiminnasta. Olinkin suoraan sanottuna kauhuissani kun Honkasalo valittiin eduskuntaan ja vielä enemmän kauhuissani kun Vasemmistoliitto pääsi hallitukseen. Kaikeksi onneksi Honkasalolle ei nyt kuitenkaan ministerin salkkua annettu. Ja toivon hartaasti että myös tulevaisuudessa Honkasalolle ei anneta eduskunnassa koskaan eikä ikinä valiokuntapaikkaa suurempaa pestiä.

+8
Petri Laitinen

Vapaa ajattelija. Taattua mutuilua ja välillä ihan tutkittuakin tietoa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu