Ollako vai eikö, kas siinä pulma!

Ei mitään uutta auringon alla – 

olemme keskellä suurinta kriisiä Suomessa sitten sota-ajan, mutta suomalainen valtamedia nykertää kuin aina ennenkin antamalla toisille sananvapauden ja ottamalla sen toisilta pois.

Hassua miten aivan samoista (koronaan tässä tapauksessa) liittyvistä asioista toiset saavat puheenvuoron ja toiset eivät. Mitään selityksiä ei tarvita. Löysä hirsi ja vaiennetun pelko oman sananvapauden lopullisesta menettämisestä riittää valtamedialle mainiosti näin korona-aikanakin.

Valtamedia – ”oikeus omaan yleisöön”, jonka on ansainnut omalla tekemisellään ja kirjoittamisellaan ilman, että on mitenkään rikkonut Suomen lakia, on aivan oleellinen osa sananvapautta!

Ihmisiä kuolee ympärillä ja jollakin eliitin ulkopuolisella voisi olla uutta ajatusta siitä, miten asioita tulisi lähestyä, uusia toimintatapoja jne millä voitaisiin saada elintärkeitä avauksia yhteiskunnalliseen keskusteluun. Ei se teitä kiinnosta – teitä kiinnostaa oma päteminen ja siihen liittyvä nykertäminen ”oikeitten” ihmisten kanssa, ihan sama mitä maassa tapahtuu.

Ei mulla muuta. 

(ps. lopulta saa mitä tilaa.)

 

***

25.3.2020

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

pj., Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp)

 

***

Nukkuvien puolue – Nukkuvat

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

 

PetriHirvimki

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Ope Gradiassa. Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja 2000-luvun sekatyömies. Yhteydenotot: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu