Uuden Suomen ja Alma Median ”korona-sensuuri” iski – vastaatteko, kiitos!

Seuraavaan yksinkertaiseen kysymykseen voi vastata jompi kumpi verkolehti Uuden Suomen toiminnasta vastaavista: joko päätoimittaja Jenni Tamminen itse suoraan tai sitten Uuden Suomen omistajan edustajana Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

Miksi 18.3.2020 Uuden Suomen Puheenvuoroissa julkaisema blogini ”Suomen virallinen koronaskenaario (THL) on järjetön ja vaarallinen” poistettiin alustalta vuorokauden kuluttua 19.3.2020.

Blogi oli huolella ja vaivaa säästämättä tehty, sisälsi oikeaa dataa eikä rikkonut Suomen lakia mitenkään. Se oli avaus asiassa, joka kaipasi kipeästi keskustelua. Blogia luettiin lyhyessä ajassa 4000 kertaa ja jaettiin 400 kertaa ja se oli yksi suosituimmista. Myös omat käyttöoikeuteni menivät muutamaksi päiväksi samassa yhteydessä.

Tiedusteluihin vastasi päätoimittaja Jenni Tamminen puhelimessa toteamalla, että ottakaa yhteyttä ylläpitoon. Ei muuta. Ylläpito vastasi lopulta lukuisiin viesteihini ja puheluihini: ”Hei! Kirjoitusoikeutenne on poistettu 23.3.2020 asti. Terveisin US Ylläpito” Ei muuta.

Totean tässä yhteydessä taas saman: ”Oikeus omaan yleisöön”, jonka on ansainnut omalla tekemisellään ja kirjoittamisellaan ilman, että on mitenkään rikkonut Suomen lakia, on aivan oleellinen osa sananvapautta!”

Pyydän palauttamaan blogini Puheenvuoroon ja myös antamaan selityksen tapahtuneeseen. Toimikaa tasapuolisesti kaikkia kirjoittajia kohtaan jos joku aihe on kielletty. Nyt ei ole niin tapahtunut.

Yhteystietoni löytyvät profiilistani.

 

***

27.3.2020

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

pj., Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp)

 

***

Nukkuvien puolue – Nukkuvat

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

PetriHirvimki

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Ope Gradiassa. Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja 2000-luvun sekatyömies. Yhteydenotot: petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu