Työväenpuolueet työehto shoppailemassa

Posti Oyj on 50,1 % Suomen valtion omistama yhtiö, loppuosa 49,9% on Suomen valtion 100% omistama Valtion Kehitysyhtiö.  Postilakon ja tukilakkojen keskiössä on 700 paketinkäsittelijää, jotka Posti Oyj on päättänyt siirtää Media-alan työsopimuksen piiriin. Valtio-omistuksesta vastaa Valtioneuvoston alainen omistajaohjausosasto. Valtioneuvoston omistajaohjauksesta vastaava ministeri Sirpa Paatero edustaa sosdempuoluetta. Samoin Valtioneuvostossa on myös Vasemmistoliiton edustus.

Kun valtioyhtiöiden omistajuudesta vastuussa ovat molemmat työväenpuolueiksi itsensä nimeävät puolueet, on omituista kuunnella samoilta puolueilta tes-shoppailua vastustavia kommentteja. Nyt valitettavasti nämä samat ns. työväenpuolueet ovat vastuussa juuri tästä-

Toivottavasti SDP ja Vasemmistoliitto löytävät valtioyhtiön toiminnasta vastuussa olevina toimijoina selkärangan ja pistävät lopun Suomen taloutta vakavasti heikentävälle lakko- tukilakko kierteelle. Toki jos kykenemättömyys oikeudemukaiseen omistajaohjaukseen on näin valtaisa, ainahan ns. työväenpuolueet voivat yrittää siirtää vastuun Medialiitolle.

petrikiiski

Nimi on enne, sukuni on antanut nimen eräälle suomalaiselle fraasille.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu