YK:n ilmastokokous ja kunnianhimo

YK:n Ilmastokokous pidetään New Yorkissa. Pääsihteeri Guterresin mukaan puheenvuoroja saa jos on esittää jotain merkittäviä suunnitelmia, ei puheita. Kokous on todennäköisesti vain tällä kertaa sanan käänteisesti pieni askel ihmiskunnalle mutta suuri askel pienelle ihmiselle.

Toivotaan että kokouksessa päästään yhteisymmärrykseen että saastuttaja kysymys on maapallon laajuisesta ongelmasta eikä pienen suomen kansalaisen työssäkäyvän ihmisen polttoaine verotuksella kiusaamisesta. Median jokapäiväisestä ilmasto pelottelusta on pelkkää negatiivista vaikutusta. Ihmiset kyllästyvät höpinään ja toistensa mollaamiseen.

Kiinan ja Intian kaltaiset saastuttajat ovat ensisijaisesti saatava ymmärtämään, sillä eihän näissä kaupungeissa voi kulkea ilman hengityssuoja maskia. Lähi-idän sodat on saatava loppumaan, nämä eivät ole kovin hiilineutraaleja tuhoja. Kuinka monta polttoaine rakettia Kim Jong ampuu vuosittain välimereen on ihan oma saastuttaja lukunsa. Ilman tällaista kokonaisnäkemystä kokous on pelkkää nukketeatteria ilman kunnianhimoa.

PetriLavonen

Mielipiteet ovat tässä blogissa on vain ja ainoastaan omia, eivätkä edusta työnantajaa tai puoluetta. Yli 20 vuoden työkokemus ihmisten auttamistyössä ja vaikeiden tilanteiden päättäjänä. Kuntavaaliehdokas 2017. (Kok).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu