Uusi Suomi – vaikutusvaltaisen suomalaisen miehen media

Uusisuomi.fi-linkin ankkuriteksti sanoo ”Uusi Suomi – vaikutusvaltaisen suomalaisen media”. Tässä ajatuksessa varmaankin on takana juurikin tämä Puheenvuoro-blogipalvelu.

Tämä Puheenvuoro-palvelu onkin varsin mainio. Täällä pääsee hyvin jakamaan ajatuksia erilaisista asioista ja tutustua toisten ajatuksiin. Tätä käyttäessä ei myöskään pääse ainakaan kovin pahasti kuplautumaan – täällä kun pääsee lukemaan myös eri tavalla ajattelevien näkemyksiä. Ainakin itse luen mielelläni eri tavalla ajattelevien ajatuksia.

Kuten tämän blogin otsikosta näkyy, tähän ankkuritekstiin voisi melkein lisätä sanan ”miehen”. Tämä siksi, että tänne näyttävät kirjoittavan pääsääntöisesti miehet ja tätä ilmeisesti lukevatkin  miehet naisia enemmän. Jälkimmäinen selviää esimerkiksi katsomalla, ketkä ovat tykänneet jostakin jutusta. Tykkääjät ovat enimmäkseen miehiä.

Miesten suuri osuus kirjoittajista näkyy helposti kun selaa juttuja. Yhteen sivuun mahtuu 40 blogikirjoituksen otsikot. Tätä blogia kirjoittaessani ensimmäisellä sivulla näkyvilllä olevista 40 blogista 35 on miesten kirjoittamia!

Olisi kiinnostavaa tietää tarkempia tietoja kirjoittajien sukupuolijakaumasta. Se tieto toimituksella epäilemättä on. Olisi myös kiinnostavaa ymmärtää, miksi palvelu kiinnostaa miehiä niin paljon naisia enemmän.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu