Suomella karmea ihmisoikeustilasto (Uusisuomi-STT 3.5.2009)

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/58770-suomella-karmea-ihmisoikeustilasto-%E2%80%93-tuomioita-enemman-kuin-muilla-pohjoismailla-yhtee#comment-186541

Hienoa että mediakin ottaa asiakseen pitkästä aikaa tuoda julki maamme hävettävän salaisuuden.

Viimeksi kirjoitinkin juuri samasta asiasta:

http://petripartanen.blogit.uusisuomi.fi/2009/03/12/ulkoministerio-ei-kerro-koko-totuutta/

Asian laajuutta pyritään siis salailemaan eikä siihen suhtauduta järin suurella vakavuudella. Moni ei tiedäkkän, että on olemassa eräänlainen puoliepävirallinen taho oikeusministeriössä, jonne voi valittaa ja josta voi hakea korvauksia kokemistaan vääryyksistä suomen oikeuslaitoksessa. Tässä taannoin lautamiesten koulutuspäivillä kun olin, niin oikeusministeriön edustaja möläytti siihen suuntaan, että korvaussummat tämän epävirallisen tahon toimeenpanemina nousisivat vuositasolla n. 200 000 euroon. Se taitaa olla vastaava summa, kuin mitä Suomi saa sakkoina langettavista EITn päätöksistä.

0
petripartanen
Sosialidemokraatit Kokkola

Palkansaaja, Teollisuusliiton valtuuston jäsen, SAK Kokkolan seudun paikallisjärjestön ja Pohjanmaan aluetoimikunnan puheenjohtaja, Kokkolan kaupungingvaltuutettu, bloggaaja ja somettaja, Isä.
Kiinnostuksen aiheet: palkansaajien oikeudet eli ihmisoikeudet, turvallisuuspolitiikka, maailmanpolitiikka, valtakunnanpolitiikka, lait ja sopimukset em. asioiden ympärillä, sekä kirjoittaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu