Muodostetaan virkamieshallitus vaalien ylimenoajaksi

Jos uusia vaaleja ei voida järjestää vetoamalla valtion päätöksentekojärjestelmän lamaantumiseen, niin tähän on yksinkertainen lääke, jota on taidettu jo monesti aikaisemminkin käyttää. Perustetaan virkamieshallitus vaalien ajaksi. Näkeehän sen nytkin kuinka hyvin ne harvat oma alansa ammattilaiset ovat miniterin tointaan hoitaneet, voisimme selvitä lamasta jopa vähemmillä vaurioilla.
Perehtykää ministerit historiaan!

http://www.valtioneuvosto.fi/hakemisto/ministerikortisto/rapot.asp?rapotunnus=1

Selvästi tätä vaalirahoituskohua tulee jatkumaan seuraaviin vaaleihin saakka. Se tulee oleellisesti vaikeuttamaan hallituksen uskottavuutta päätöksenteossa ja myös sitä vaikeuttamaan, koska jatkuvasti joudutaan valeh…, siis, muistelemaan uudelleen miten mikäkin raha kenenkäkin taskusta tuli ja meni. Uusien vaalien järjestäminen on raju ja jämäkkä reaktio, juuri sellaista nyt kaivataan äänestysprosenttien kasvattamiseen. Ellei sitten ole tarkoitus, että se äänestysprosentti halutaankin pitää alhaisena.

Tämä lama vaatisi poikkeuksellisia toimia. Ajatelkaapa minkälainen tilanne on kahden seuraavan laman jälkeen, kun nyttenkin työttömien määrä lisääntyy jokaisen laman jälkeen. Joka ikisen laman jälkeen on ollut aina vain enemmän työttömiä seuraavalla nousukaudella. Tästä työttömien alati kasvavasta määrästä ei selvitä amerikkalaiskapitalistisilla talousopeilla, ellei sitten ole tarkoitus palata heti kunnolla parinsadan vuoden takaiseen luokkajakoon.

Hävetkää ja myöntäkää virheenne Katainen ja Vanhanen, hajottakaa hallitus ja pankaa piste tälle pelleilylle. Mitä teillä on pelättävää, jos olette mielestänne toimineet oikein?

0
petripartanen
Sosialidemokraatit Kokkola

Opiskelija, Teollisuusliiton valtuuston jäsen, SAK Kokkolan seudun paikallisjärjestön ja Pohjanmaan aluetoimikunnan puheenjohtaja, Kokkolan kaupungingvaltuutettu, bloggaaja ja somettaja, Isä.
Kiinnostuksen aiheet: palkansaajien oikeudet eli ihmisoikeudet, turvallisuuspolitiikka, maailmanpolitiikka, valtakunnanpolitiikka, lait ja sopimukset em. asioiden ympärillä, sekä kirjoittaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu