AY-aktiivin uudenvuoden lupaus

Lupaan tulevana vuonna ammattiyhdistysaktiivin ja eduskuntavaaliehdokkaan roolissa pyrkiä kaikin tavoin parantamaan entisten, tulevien ja nykyisten palkansaajien asemaa Suomessa.

Tätä työtä teen yhteiskunnallisen ammattiyhdistysaktiivin roolissa SAK:n Kokkolan seudun paikallisjärjestön ja Pohjanmaan aluetoimikunnan puheenjohtajan roolissa puhumalla kolmikannan säilyttämisen puolesta ja tulevien eduskuntavaalien kohtalokkaan tärkeästä merkityksestä sille.

Tätä työtä teen suuren työpaikan Teollisuusliittolaisena pääluottamusmiehenä kertomalla edustamilleni työntekijöille tästä asiasta ja vaikuttamalla oman liittoni valtuuston kautta myös liiton päätöksiin eduskuntavaaleja koskien.

Tulevat palkansaajat ansaitsevat paremman työelämän turvan, nykyisten palkansaajien palkalliset edut tulee säilyttää, ja jo palvelleiden palkansaajien eläkkeet tulee turvata. Tätä minä teen eduskuntavaaliehdokkaana tulevissa eduskuntavaaleissa.

Tätä työtä kuitenkaan voi kukaan tehdä yksin. Tarvitsenkin juuri sinun apuasi näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Tule mukaan turvaamaan tulevien-, nykyisten- ja entisten palkansaajien ansiotaso http://petripartanen.fi/tule-petrin-tiimiin/

 

petripartanen
Sosialidemokraatit Kokkola

Opiskelija, Teollisuusliiton valtuuston jäsen Kokkolan kaupunginvaltuutettu, bloggaaja ja somettaja.
Kiinnostuksen aiheet: palkansaajien oikeudet eli ihmisoikeudet, turvallisuuspolitiikka, maailmanpolitiikka, valtakunnanpolitiikka, lait ja sopimukset em. asioiden ympärillä, sekä kirjoittaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu