SDP vastaa Peltolalle

Peltola kirjoitti SDP:stä Kokkola-lehdessä 28.3. mutta ei valitettavasti kirjoittanut yhtäkään asiaa oikein SDP:n politiikasta. Ymmärrettävästi SDP:n poliittinen ohjelma voi olla vaikeasti ymmärrettävä kokoomukselle, joten kertaan sen keskeisimpiä kohtia.

Julkisten resurssien ja verotuksen tietoinen vähentäminen ei ole vastuullista tulevaisuuden kannalta, koska se johtaa mm. koulutus- tai hoivapalveluiden alasajoon. SDP ei tähtää verotuksen lisäämiseen sinulta tai minulta, vaan siihen että verotuksen painopistettä siirretään työn verotuksesta pääomien ja mm. listaamattomien yritysten osinkojen verotukseen. Veropohjien tiivistäminen mahdollistaa pieni- ja keskituloisten palkansaajien, eläkeläisten, työttömien, opiskelijoiden ja myös pienyrittäjien verotuksen keventämisen! Tämä on tuskin pois edes Peltolalta itseltään, mutta mahdollisesti hänen puolueensa taustalla olevilta tahoilta kyllä. Samalla se on täydellinen vastakohta Peltolan edustaman puolueen linjalle, joka perustuu lähinnä uusiin KIKYihin, jäädytettyihin indekseihin ja työttömien rankaisemiseen, eli kaiken kaikkiaan vielä tätäkin päivää huonompaan huomiseen.

Oikeistopopulististen veronalennuspuheiden sijaan yhteisiä varoja tarvitaan nykyistä enemmän koulutukseen ja infran, eli mm. rapistuvien teiden kunnostamiseen ja nopeiden tietoverkkojen rakentamiseen! Nämä ovat SDP:n tulevaisuusinvestointeja, joilla pärjäämme paremmin kansainvälisessä kilpailussa ja houkuttelemme uusia investointeja Suomeen. Uutta taloudellista toimeliaisuutta ja työpaikkoja syntyy vain datan ja liikenteen solmukohtiin, eli sinne, missä uskalletaan uskoa parempaan huomiseen. Tämä on SDP:n paremman huomisen tulevaisuuslinja, joka ei perustu kyräilyyn ja pelotteluun.

 

Pääluottamusmies
Eduskuntavaaliehdokas
Petri Partanen

petripartanen
Sosialidemokraatit Kokkola

Opiskelija, Teollisuusliiton valtuuston jäsen Kokkolan kaupunginvaltuutettu, bloggaaja ja somettaja.
Kiinnostuksen aiheet: palkansaajien oikeudet eli ihmisoikeudet, turvallisuuspolitiikka, maailmanpolitiikka, valtakunnanpolitiikka, lait ja sopimukset em. asioiden ympärillä, sekä kirjoittaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu