PAM ja tuli lakko

Tuli tässä mieleeni kun kerta samaan aikaan menevät lakkoon kauppatätien lisäksi vartijat, niin kuka vartioi huomenna siellä stokkan hulluilla päivillä? Todennäköisesti on rikkurivartijoitakin olemassa, mutta toivottavasti ei. Jos olisin taskuvaras, niin olisi äärimmäisen suuri houkutus mennä närkkimään niitä kauppoja, jotka ovat huomenna auki. Olen varma, että tulevana perjantaina on paljon näpistely tappioita.
http://www.pam.fi/?x16563=4012883&title=Laillista+lakkoa+kunnioitettava

Sivustolta lainattua:
”- Asiakas, joka kunnioittaa työntekijöiden oikeuksia, ei mene perjantaina kauppaan, Kaarlo Julkunen sanoo.”

”- Sen me ymmärrämme, että kauppiaat ja kauppiaan sukulaiset pitävät pieniä liikkeitä auki. Nämä kaupat eivät ole lakkomme piirissä, koska niissä ei ole vierasta työvoimaa.”

”- Kaupan Esimiesliitto on ohjeistanut omia jäseniään tekemään vain esimiestöitä, ei esimerkiksi työskentelemään kassalla. Jos esimiehet laajentavat töitään, se on laillisen lakon rikkomista.

Lakko on saanut myös ennätysmäärin liittymään PAMin jäseneksi:

http://www.pam.fi/?x16563=3952451&title=J%E4senrynt%E4ys+PAMiin+alkoi 

Toivottavasti jokainen duunari ymmärtää, että tämäkin lakko voisi koskea yhtälailla hänen omia töitään. Kunnioitetaan toisen työtä! Ei käydä lakon aikana lakon piirin alaisissa liikkeissä!

0
petripartanen
Sosialidemokraatit Kokkola

Opiskelija, Teollisuusliiton valtuuston jäsen, SAK Kokkolan seudun paikallisjärjestön ja Pohjanmaan aluetoimikunnan puheenjohtaja, Kokkolan kaupungingvaltuutettu, bloggaaja ja somettaja, Isä.
Kiinnostuksen aiheet: palkansaajien oikeudet eli ihmisoikeudet, turvallisuuspolitiikka, maailmanpolitiikka, valtakunnanpolitiikka, lait ja sopimukset em. asioiden ympärillä, sekä kirjoittaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu