Kaupungin pankkikortti viuhuu

Ajattelin kommentoida viime tapahtumia samalla kun mussutan lasten kanssa leipomaa pullaa.
Keski-Pohjanmaassahan oli juttua kuinka kaupungin luottokorttia on käytetty huolimattomasti. Eikä pelkästään huolimattomasti, vaan että peräti oli omaa henkilökohtaista bonusetukorttia käytetty kaupungin pankkikortin yhteydessä. Melko törkeää.
Edustuskulujahan luonnollisesti tulee, ja luottokortin tulee luonnollisesti olla käytössä niillä, jotka sitä tarvitsevat. Mutta kun on vingutettu korttia ilman selitystä mitä tarkoitusta varten ja kun vielä lisäksi kaksi henkilöä on käyttänyt siinä samalla omaa S- ja K-ryhmän plussabonusetu-korttiaan, niin on kyllä selvästi ollut oma lehmä ojassa. Eikä se olekaan siksi mikään ihme, että asia yritettiin viedä salaa läpi kunnanhallituksen ja että asiassa tämä tässä asiassa tehty selvityspyyntö oli tehty jo 18 kk sitten.
Näinkö vähän on valtaa kunnanvaltuutetulla, että virkamiestasolla voidaan 18kk vetkuttaa jotain selvityspyyntöä?
Tähän sopiikin minun ajamani virkamiesvastuuta korostava vaaliteemani. On aika että alkaisi se korppi jo korpinkin silmää nokkimaan!

0
petripartanen
Sosialidemokraatit Kokkola

Opiskelija, Teollisuusliiton valtuuston jäsen, SAK Kokkolan seudun paikallisjärjestön ja Pohjanmaan aluetoimikunnan puheenjohtaja, Kokkolan kaupungingvaltuutettu, bloggaaja ja somettaja, Isä.
Kiinnostuksen aiheet: palkansaajien oikeudet eli ihmisoikeudet, turvallisuuspolitiikka, maailmanpolitiikka, valtakunnanpolitiikka, lait ja sopimukset em. asioiden ympärillä, sekä kirjoittaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu