Vaalisaunomisemme uutisissa.

Meidän vaalisaunomisestamme oli maanantain 20.10.2008 MTV3 seitsemän uutisissa juttua.
Pääset näkemään tämän jälkikäteen MTV3 nettiTV internetsivuilta.
Jutussa olevaan omaan kommenttiini haluaisin vielä lisätä sen mitä siitä jäi pois.
Eli Nuorille pitäisi jo koulussa opettaa paremmin mitä politiikka ja vaikuttaminen tarkoittaa ja miksi äänestää. Nykyisellään tämä on riittämätöntä ja ei olekaan mikään ihme, että niin harva nuori vaivautuu äänestämään, sitä kun ei koeta omaksi jutuksi. Siksi olenkin äänestysikärajan laskemista vastaan. Meidän tulisi ennemminkin aloittaa ns. poliittinen kasvatus jo ala-asteelta nyt heti, niin sitten voisimme uudestaan n. 10 vuoden päästä harkita äänestysikärajan laskua.
Toki vanhemmillakin on oma vastuunsa lapsen kasvattamisessa, mutta kun eivät kaikki alle 40 vuotiaat ole enää nykyisin niin ahkeria äänestäjiä kuin heitä vanhemmat. Vahinko sitten kertautuu heidän lapsissaan sukupolvelta toiselle poliittisena tietämättömyytenä ja harhakuvitelmina.

0
petripartanen
Sosialidemokraatit Kokkola

Opiskelija, Teollisuusliiton valtuuston jäsen, SAK Kokkolan seudun paikallisjärjestön ja Pohjanmaan aluetoimikunnan puheenjohtaja, Kokkolan kaupungingvaltuutettu, bloggaaja ja somettaja, Isä.
Kiinnostuksen aiheet: palkansaajien oikeudet eli ihmisoikeudet, turvallisuuspolitiikka, maailmanpolitiikka, valtakunnanpolitiikka, lait ja sopimukset em. asioiden ympärillä, sekä kirjoittaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu