Sähköposteja

Viimeksi tulleisiin sähköposteihin kuuluu mm. kiitos osallistumisestani www.kouluruokavaalit.fi sivustolla mainittuihin aiheisiin. Onhan se järjetöntä olettaa, että kun ruoan hinta kallistuu, niin seuraavalle vuodelle ei kouluille ja tarhoille anneta ruokaa varten enempää varoja. Yhteensä meitä allekirjoittaneita kunnallisvaaliehdokkaita ympäri suomea oli n. 700. Se on yllättävän vähän koska meitä ehdokkaita ympäri Suomea oli muistaakseni n. 30000.

Myös tulleisiin sähköposteihini tällä kertaa facebookista, kuuluu osallistumispyyntö http://www.adressit.com/silpomiskielto. Aivan vähän aikaahan sitten Suomen korkeinoikeus hyväksyi lastensa vanhemman toiminnan, vaikka tämä oli laittomasti ympärileikannut lapsensa.
Allekirjoitin tämän addressin järjestysnumerolla 137.
On vallan käsittämätöntä, että korkeinoikeus teki lastensuojelulain ja perustuslain vastaisen päätöksen hyväksyä lasten silpominen ilman että siitä olisi lapselle yhtään mitään hyötyä. Ihmettelin tätä jo aikaisemmin, mutta löysin sen uudelleen, koska huomasin facebookiin perustetun erillisen ryhmän sillä nimellä. Sieltä löysin että asian on tuominut monet muutkin ihmiset ja ryhmät.
Ei voi olla mielestäni oikein, että uskonnollisilla syillä saa tehdä mitä tahansa tässä, jopa lakien vastaisesti silpoa omia lapsiansa.

petripartanen
Sosialidemokraatit Kokkola

Opiskelija, Teollisuusliiton valtuuston jäsen Kokkolan kaupunginvaltuutettu, bloggaaja ja somettaja.
Kiinnostuksen aiheet: palkansaajien oikeudet eli ihmisoikeudet, turvallisuuspolitiikka, maailmanpolitiikka, valtakunnanpolitiikka, lait ja sopimukset em. asioiden ympärillä, sekä kirjoittaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu