En hyväksy syrjintää!

Keskipohjanmaa julkaisi 13.11. mielipidekirjoituksen, jonka ”allekirjoittajana” oli sosiaalidemokraattien Kokkolan valtuustoryhmä. Totean, etteivät kaikki SDP valtuustoryhmän jäsenet olleet tietoisia kirjoituksesta, minä mukaan lukien.

Kirjoituksessa annettiin ymmärtää, että meneillään olevissa säästö- ja YT-neuvotteluissa ei saisi leikata Soiten hallinnollisesta portaasta. Tämä on käsittämätön ja syrjivä kannanotto, josta minä yksiselitteisesti irtisanoudun täysin. Kun nyt on menossa säästöjen hakeminen ja siihen liittyvät YT-neuvottelut, ei yhtäkään henkilöstöryhmää, organisaation osaa, tai mitään muutakaan vastaavaa tasoa voi asettaa toista huonompaan tai parempaan asemaan. Kannanotto kannustaa yksiselitteisesti syrjintään YT-neuvotteluissa ja säästötalkoissa ja on siten suoraan ristiriidassa SDP:n syrjinnän vastaisten periaatteiden kanssa.

Petri Partanen
Kokkolan kaupunginvaltuuston jäsen
SDP

petripartanen
Sosialidemokraatit Kokkola

Opiskelija, Teollisuusliiton valtuuston jäsen Kokkolan kaupunginvaltuutettu, bloggaaja ja somettaja.
Kiinnostuksen aiheet: palkansaajien oikeudet eli ihmisoikeudet, turvallisuuspolitiikka, maailmanpolitiikka, valtakunnanpolitiikka, lait ja sopimukset em. asioiden ympärillä, sekä kirjoittaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu