Suomi ei ole oikeusvaltio

Jäikö joillekin vielä epäselväksi, mikä valtio Suomi on? Ei ainakaan oikeusvaltio, se on päivänselvää! Oikeusvaltiossa ihmiset saavat oikeutta ja vääriä päätöksiä tehneet virkamiehet pannaan viralta ja velvoitetaan korvaamaan kansalaisille aiheuttamansa vahingot. Suomessa tulospalkkaiset virkamiehet tahkovat rahaa itselleen ja tekevät tulospalkkioiden siivittäminä päätöksiä, jotka eivät perustu lainsäädäntöön lainkaan ja ovat siten ristiriidassa perustuslain kanssa. Kukaan ei kuitenkaan puutu näihin laittomiin päätöksiin, eikä niitä oikaista, olivat ne sitten kuinka vääriä tahansa. Ei sellainen valtio voi olla oikeusvaltio. Oikeusvaltiossa jokainen päätös, jota asiakas väittää virheelliseksi, tutkitaan tarkkaan uudestaan, tehdään uudet päätökset ja velvoitetaan väärän tuomion/päätöksen tehnyt korvaamaan asiakkaalle/tuomitulle aiheutetut vahingot. Onko sinun mielestäsi Suomi oikeusvaltio? Minusta ei ole!

Pankkikriisin seurauksena 1980- luvun lopulla ja 1990-luvun alussa kymmeniätuhansia yrityksiä ajettiin konkurssiin, joista monet olivat toimintakelpoisia, sadattuhannet kotitaloudet velkaantuivat ja moni menetti velan takia omaisuuden ja kotinsa. Vuonna 1991 Suomessa vallitsi massatyöttömyys. Lama oli keinotekoinen. Presidentti Mauno Koivisto tarvitsi järjestelyaikaa Suomen valmistaumisessa EU-kuntoon.

 

Ilmeisesti meidän kaikkien suomalaisten tiedossa on se tosiasia, että presidentti Mauno Koivisto määräsi ns. Koiviston konklaavissa 6.5.1992, että instituutiot eivät saa hävitä. Tästä määräyksestä lähtien meillä ei siis todellakaan ole ollut riippumatonta oikeuslaitosta, eikä ole vieläkään vaan oikeuslaitoksemme voi hyvällä syyllä sanoa pelaavan sopupeliä ja meillä on vallalla vahvemman oikeus, sillä oikeuslaitoksemme toimii oikeusministeriön alaisuudessa ja tarkoituksenmukaisuusperiaate on sen johdon tavoitteena. Poliittiset päättäjämme ja virkakoneistomme tekevät laittomia perustuslakiimme perustumattomia päätöksiä, jotka loukkaavat kaikkia suomalaisten ihmisoikeuksia ja oikeusvaltioperiaatteita. Suomi ei siis ole ollut lähes 30 vuoteen oikeusvaltio ja on todella hyvä, että Unkarin pääministeri Victor Orbán on ottanut asian avoimesti puheeksi, sillä muutoin poliitikkomme ja virkakoneistomme voivat jatkaa toimintaansa samaan tapaan kuin ennenkin.
 

 

Asia on nyt saatava myös Suomessa julkiseen keskusteluun ja nykyisen hallituksemme pääministeri Antti Rinteen johdolla on vastattava kysymykseen ”Mitä hallitus aikoo tehdä, jotta Suomessa kaikki oikeusvaltioperiaatteet, kuten ihmisoikeudet, sananvapaus, omaisuudensuoja ja oikeudenmukainen oikeudenkäynti toteutuvat jatkossa? Entä mitä Rinteen hallitus aikoo tehdä, jotta tuhannet ja taas tuhannet suomalaiset saavat oikeutta Suomen oikeuslaitoksen tekemien virheellisten päätösten kumoamiseksi, uusien päätöksien tekemiseksi ja vahingonkorvausten maksamiseksi.

Kaikkien meidän tiedossa on, että joukko poliitikkojamme on syyllistynyt kansanmurhaan, valtiopetokseen ja kansan omaisuuden riistoon. Mitä siis Antti Rinteen hallitus aikoo tehdä, jotta nämä kansanmurhaan, valtiopetokseen ja kansan omaisuuden riistoon syyllistyneet poliitikot ja korkeat virkamiehet saadaan vastuuseen teoistaan?

 

Nyt näitä 30 vuoden aikana tehtyjä laittomia tekoja ei voida enää piilottaa maton alle asiakirjoja salaamalla, vaan kaikki salaiset asiakirjat on nyt julkistettava ja syylliseksi todetut on saatava edesvastuuseen tekemisistään. Samalla Suomesta pitää tehdä oikeusvaltio, jotta mitään vastaavaa ei enää koskaan Suomessa tapahdu. Nyt on tullut aika korjata vanhat virheet ja aloittaa uusi aika puhtaalta pöydältä.

 

 

http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

https://mvlehti.net/2019/07/30/koiviston-konklaavi-ja-suomalaisten-joukko-oikeusmurha-siis-suomiko-oikeusvaltio/?fbclid=IwAR2KVygEd4L90UmeWjkXh7B0hfjrclIEO3wpvnIFjS0jIDbnSUlbNDriHEI

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1919/19190094001

 

 

 

0
PetriRautiainen1
Sitoutumaton Lohja

Vaadin maahanmuuton lopettamista nykyisessä muodossa, hallitukselta järeämpiä toimia eikä vaan pelkkiä puheita. Asioiden vääristelystä ja laittomasta toiminnasta on tultava loppu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu