Eu:n elpymisrahasto : suuri pysyvä puhallus

Ystävät, muistatteko, kuinka meille kerrottiin, että EU:n elpymisrahasto on vain kertaluonteinen ja vieläpä ”tarkkarajainen”. Tuolloin mm. Tuomas Malinen ja monet muut varoittelivat, että järjestely ei tule jäämään kertaluonteiseksi. Arvostelijoille naurettiin ja heidät leimattiin lähes mielenvikaisiksi.

Totuus on nyt tullut esiin. Ensinnäkin inflaatio kasvatti elvytysrahastoa jo 50:llä miljardilla eurolla (https://www.verkkouutiset.fi/eun-elpymisrahasto-kasvoi-50-miljardilla-eurolla/#87102f7a)

Iltalehti uutisoi äskettäin, että tämä kaikki on vasta alkusoittoa ja nyt puhutaan jo yhteisestä velasta (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/44371aa9-ee10-472d-a6db-e992cfb2c793)

Tämä kehitys kertoo olennaisen EU:n toimintamallista. Ensin tehdään säännöt. Sitten venytetään sääntöjä. Sitten tehdään sääntöjen venyttämisestä uusi sääntö.

Suomen vastuut tulevat aivan varmasti kasvamaan ja EU:n erilaiset yhteisvastuulliset menettelyt tulevat lisääntymään. Tulossa on lisäksi EU-veroja, EU-armeija ja ties mitä muuta.

EU ei ole oikea paikka Suomelle. Suomen tulisi ryhtyä valmistelemaan eroamista tästä katalasta pyramidihuijauksesta. Toivon todella, että EU hajoaa pian omaan mahdottomuuteensa.

+7
pia polviander
Perussuomalaiset Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Tervehdys,

haluaisin kertoa Sinulle sanasen pari itsestäni. Ensin tärkein. Olen kahdeksan lapsen äiti ja kolmen lapsen isoäiti. Olen elänyt suuren elämän, sillä jälkikasvuni on opettanut minulle enemmän kuin mikään.

Elämääni kuuluu elämää, eli suuria onnistumisia ja kitkeriä epäonnistumisia. Kaikesta olen ottanut opikseni.Elämää oppii elämällä, ei vain lukemalla. Ikää minulla on 53 vuotta.Minulla on sisua kuulemma pienen kylän verran. Lähipiiri ja perhe tuntevat minut empaattisena ja iloisena tehopakkauksena.Huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa riittää.

Asun Espoon Kivenlahdessa, kotoisin olen Tampereen Tesomalta. Espoosta on tullut minulle koti, jonne olen tullut jäädäkseni. Olen asunut Espoossa vuodesta 2017 olen sopeutunut Espooseen enemmän, kuin hyvin.
Espoo ja espoolaisten asiat ovat minulle tärkeitä. Yhdessä voimme saada Espoon takaisin.

Kuulun Espoon PS:n hallitukseen vuonna 2021.Olen ollut perusjäsen vuodesta 2013

Minua tutut ja vähän tuntemattomatkin kuvailevat näin:

"Pia tulee erilaisten ihmisten kanssa toimeen, on avoin ja sosiaalinen"
"Lisäksi Pialla on hyvä organisointikyky. "
Olenkin helposti lähestyttävä ja rehellinen sitkeä puurtaja. Olen tiedonjanoinen ja haluan oppia uutta.

Minulla on kokemusta perheyrityksessä toimimisesta, markkinoinnista, puhumisesta, kirjoittamisesta sekä sisällön tuottamisesta. Tällä hetkellä jatkan itseni kehittämistä opiskelemalla sosiaali- ja terveysalaa.
En ole politiikassa kuin yhdestä syystä: Kunnan asukkaiden hyvinvointi on tärkeää. Jotta hyvinvointia voidaan jakaa, täytyy priorisoida rahankäyttöä ja keskittyä olennaiseen. Maailmanparannuksen ja moraaliposeerauksen jätän muille. Vain vastuullisella, suomalaiset etusijalle asettavalla politiikalla voimme turvata hyvinvoinnin vauvasta vaariin.

Uskollisesti, rehellisesti ja vilpittömästi haluan näitä tavoitteita edistää.

Vielä olen toisinajattelija Espoosta, mutta äänestämällä minua ja perussuomalaisia voit tehdä järkilinjasta valtavirtaa.

Kiitos, että luit. Olen tavattavissa, tule juttelemaan. Otetaan Espoo ja Suomi takaisin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu