Kiitos rehellisyydestä, valeoppositiojohtaja Riikka Purra

Mistä tunnistaa maan, jossa ei ole sananvapautta ja/tai demokratiaa? Hyvin usein siitä, että maassa ei ole oikeaa oppositiota. Suomalaiset Venäjä-kriitikot ja hysteerikot käyttävät Venäjän kommunistista puoluetta esimerkkinä systeemioppositiosta, joka on vallanpitäjien hyppysissä. Myös termi valeoppositio sopii.

Perussuomalaiset ovat tässä mielessä hyvin lähellä Venäjän Duuman kommunisteja. Puhun kokemuksen rintaäänellä, sillä olin puolueessa vuosia, kunnes se, että olin oikeasti EU- ja NATO-vastainen oli Riikka Purran hoville liikaa. Jo Purran valinnan jälkeen elokuussa 2021 alkoi tihkua tietoa, että meininki tulee muuttumaan. Näin kävikin. Ensimmäiset varoitusmerkit saatiin ns. EU-elvytyspakettikeskustelun aikana vielä entisen puheenjohtajan, Jussi Halla-ahon kaudella.

Perussuomalaisilla olisi ollut tuhannen markan paikka jatkaa elvytyspaketin jarruttamista ja estää sen hyväksyminen. Useat lähteet kertovat, että eduskuntaryhmän pj Ville Tavio, Riikka Purra ja Jussi Halla-aho päättivät toisin. Heille oli tehty selväksi, että kokoomus olisi hyvin hyvin vihainen, lähes yhtä vihainen kuin Nasse-setä, jos jarrutusta jatkettaisiin. Kuulemma persuilta menisi valiokuntien puheenjohtajuudetkin. Ottaen huomioon, että Tavio, Purra ja Halla-aho ovat täysin EU-mielisiä, päätös lopettaa jarrutuskeskustelu ei ollut varmasti vaikea. Kiiluihan silmissä jo kokoomuksen lupaama hallitusyhteistyö.

EU-jäsenyydessä on kaiken monimutkaistenkin lainsäädäntöasioiden lisäksi loppujen lopuksi kyse siitä, onko Suomi itsenäinen vai ei. Lainsäädäntöjuna puksuttaa eteenpäin ja saamme jatkuvasti liittovaltioelementtejä lisää. Kaikilla aloilla, kuin varkain. Voitte olla varma, että elvytyspaketti ei jää viimeiseksi. Lisää on tulossa.

Moni äänestäjä on kuvitellut, että Riikka Purran johtamat perussuomalaiset olisivat jonkinlainen vaihtoehto tai vastavoima EU-liittovaltiokehitykselle. Näin ei ole. Puhe EU-erosta ”pitkän aikavälin tavoitteena” on hämäystä, jonka Purra itsekin tavallaan myönsi. Hänhän kertoi HS:n vaalitentissä, ettei puolue edistä EU-eroa, jos pääsee hallitukseen. Hän kertoo, ettei perussuomalaiset aio edistää EU-ero asiaa ”mitenkään”. Minulle tämä ei ollut yllätys, mutta moni EU-vastainen voi pettyä tämän kuulleessaan. Onneksi Riikka Purra oli tämän kerran rehellinen ja kertoi, ettei puolue aio olla mitenkään EU-vastainen. Siltä tuo Purran harjoittama kokoomuksen ja RKP:n nuoleskelu on näyttänytkin viimeiset 2 vuotta.

Kiitos rehellisyydestä,  valeoppositiojohtaja Riikka Purra.

 

pia polviander
Sitoutumaton Espoo

”Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa, ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.” (Adolf Ehrnrooth)

Ehrnroothin tapaan haluan puolustaa suomalaista kulttuuria, suomalaisuutta ja kaikessa päätöksenteossa tulee olla aina suomalainen ensin. Suomen tulee olla turvallinen maa elää, yrittää ja asua. Sen pitää tuntua kodilta, eikä kenenkään tulisi pelätä omassa kodissaan.

Tulen kampanjassani nostamaan esiin teemoja entiseen tapaan ja en tingi periaatteistani. Minun ei tarvitse, sillä kaikki tuntevat ja tietävät mielipiteeni. Kaikessa politiikassani Suomi ja suomalaiset tulevat ensin, sillä Suomi on Isänmaamme ja kansamme kehto.

Suomen kieli, suomalaisuus, Suomen rauha ja turvallisuus sekä heikoimpien pärjääminen kiinnostavat minua. Suomi on suomalaisten edunvalvontakoneisto, ei maailmanparannuslaitos.

Mikäli Suomessa työnteko, uutteruus ja isänmaallisuus eivät kannata, on jossain joku pahasti vialla. Jos monietnisyys, rikollisuus ja sosiaaliperusteinen maahanmuutto sekä sanavapauden rajoittaminen kannattavat, on moni asia entistäkin huonommin.

Suomi on verotettu kuiviin.

Nyt pitää alkaa karsia valtion menoja ja alentaa palkkatyön verotusta, sekä karsia pienyrittäjien maksuvelvoitteita. Siten työnteko ja yrittäminen tulee kannustavammaksi. Haluan olla tekemässä suomalaisten kanssa töitä Suomessa, Suomen eteen. Liity mukaan suomalaishenkiseen kampanjaani, kaikki pienikin apu on tervetullutta!

Vaalikampanjan kannatustili:

OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79

Saaja: Pia Polviander

Viesti: Tuki

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu