Kokoomuksen ja elinkeinoelämän halpatyövoimapula

Saimme tänä aamuna jälleen lukea, että maahanmuuttoa tarvitaan lisää. Lausujana oli kokoomuksen elinkeinopoliittinen jatke, EK.
On tosiasia, että Suomessa on 300.000 työttömän armeija. Tempputyöllistetyt tulevat päälle. Meillä ei ole mitään työvoimapulaa, jota on muuten manattu 70-luvulta lähtien. Meillä on halpatyövoimapula, sillä elinkeinoelämä ja kokoomus haluavat, että työstä ei pitäisi saada palkkaa. Jos sosiaalijärjestelmä olisi kannustavampi, verotus keveämpi ja ihmisten muuntokoulutukseen satsattaisiin, emme tarvitsisi orjatyövoimaa ulkomailta. Jokainen tietää, että todelliset huippuosaajat (esim. insinöörit) pääsevät Suomeen helposti. Ei kukaan heitä estä, jos paperit ovat kunnossa ja työsopimus löytyy.
Mutta liike-elämän voitonhimo on rajaton. Sille Suomi valtiona merkityksetön. Sille yhteiskunta on lukuja ja ihmiset kappaleita tuottaa pääomalle lisäarvoa, joka jaetaan harvoille.
Työvoimapula on eräs parhaiten onnistuneita poliittisia propagandakampanjoita: kaikki toistelevat sitä kuin papukaijat ja kyseenalaistajat leimataan uppiniskaisiksi impivaaralaisiksi.
pia polviander
Suomen Kansa Ensin Espoo
Ehdolla eduskuntavaaleissa

”Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa, ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.” (Adolf Ehrnrooth)

Ehrnroothin tapaan haluan puolustaa suomalaista kulttuuria, suomalaisuutta ja kaikessa päätöksenteossa tulee olla aina suomalainen ensin. Suomen tulee olla turvallinen maa elää, yrittää ja asua. Sen pitää tuntua kodilta, eikä kenenkään tulisi pelätä omassa kodissaan.

Tulen kampanjassani nostamaan esiin teemoja entiseen tapaan ja en tingi periaatteistani. Minun ei tarvitse, sillä kaikki tuntevat ja tietävät mielipiteeni. Kaikessa politiikassani Suomi ja suomalaiset tulevat ensin, sillä Suomi on Isänmaamme ja kansamme kehto.

Suomen kieli, suomalaisuus, Suomen rauha ja turvallisuus sekä heikoimpien pärjääminen kiinnostavat minua. Suomi on suomalaisten edunvalvontakoneisto, ei maailmanparannuslaitos.

Mikäli Suomessa työnteko, uutteruus ja isänmaallisuus eivät kannata, on jossain joku pahasti vialla. Jos monietnisyys, rikollisuus ja sosiaaliperusteinen maahanmuutto sekä sanavapauden rajoittaminen kannattavat, on moni asia entistäkin huonommin.

Suomi on verotettu kuiviin.

Nyt pitää alkaa karsia valtion menoja ja alentaa palkkatyön verotusta, sekä karsia pienyrittäjien maksuvelvoitteita. Siten työnteko ja yrittäminen tulee kannustavammaksi. Haluan olla tekemässä suomalaisten kanssa töitä Suomessa, Suomen eteen. Liity mukaan suomalaishenkiseen kampanjaani, kaikki pienikin apu on tervetullutta!

Vaalikampanjan kannatustili:

OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79

Saaja: Pia Polviander

Viesti: Tuki

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu