NATO-haukan ohjuslaukka

Eilen illalla pöyristyimme, oikein olan takaa. Ns. tiedotusvälineet tiesivät kertoa, että Venäjä on ampunut ohjuksia Puolaan. Se oli aivan varmaa. Kokoomuksen ja perussuomalaisten riveistä alkoi korvia huumaava ulvonta siitä, kuinka kyseessä on Nato-artikla viiden mukainen tapaus. Viisaammat odottivat aamuun, mutta ohessa katsaus kaikkein pölhöimmistä kommenteista.

Ensin kansanedustaja Arto Satonen (kok.) väitti, että Venäjä on iskenyt Puolaan.

 

Sitten kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo  kertoi saman asian.

Sitten kokoomuslainen kansanedustaja Timo Heinonen väitti jo poistamassaan twiitissä, että syyllinen oli Venäjä. Timo Heinosta alkoi kuitenkin jännittää, ja hän ilmoitti poistaneensa twiittinsä. Koska omia kasvoja piti yrittää pelastaa, piti vielä vähän syyttää Venäjää.

Perussuomalaisten kansanedustaja Jani Mäkelä vihjaili eilen myös, että Venäjä on iskun takana.

Kun 16.11.2022 valkeni, muuttui ääni kellossa kuin taikaiskusta.

Puola perui vaatimuksen Nato-konsultaatioista:

Totuus kuullaan kuitenkin lasten suusta. Hesarin toimittaja Elina Seppälä aavisteli, mitä tuleman pitää.

Katkeraksi lopuksi kaikkien kokoomuslaisten ja perussuomalaisten natottajien oppi-isä Joe kertoi, miten asiat oikeasti menivät. Samalla kävi ilmi, että Ukrainaa odottaa iso informaatiotappio. Eikö ole pelottavaa, että niin moni suomalainen kannattaa kokoomuksen globalistisia ja turvallisuuspoliittisesti täysin fantasioille ja äkkiväärälle hätäilylle perustuvia ajatuksia?

 

 

 

 

+7
pia polviander
Kristillisdemokraatit Espoo
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Tervehdys,

haluaisin kertoa Sinulle sanasen pari itsestäni. Ensin tärkein. Olen kahdeksan lapsen äiti ja kolmen lapsen isoäiti. Olen elänyt suuren elämän, sillä jälkikasvuni on opettanut minulle enemmän kuin mikään.

Elämääni kuuluu elämää, eli suuria onnistumisia ja kitkeriä epäonnistumisia. Kaikesta olen ottanut opikseni.Elämää oppii elämällä, ei vain lukemalla. Ikää minulla on 53 vuotta.Minulla on sisua kuulemma pienen kylän verran. Lähipiiri ja perhe tuntevat minut empaattisena ja iloisena tehopakkauksena. Huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa riittää.

Asun Espoon Kivenlahdessa, kotoisin olen Tampereen Tesomalta. Espoosta on tullut minulle koti, jonne olen tullut jäädäkseni. Olen asunut Espoossa vuodesta 2017 olen sopeutunut Espooseen enemmän, kuin hyvin.
Espoo ja espoolaisten asiat ovat minulle tärkeitä. Yhdessä voimme saada Espoon takaisin.

Minua tutut ja vähän tuntemattomatkin kuvailevat näin:

"Pia tulee erilaisten ihmisten kanssa toimeen, on avoin ja sosiaalinen"
"Lisäksi Pialla on hyvä organisointikyky. "
Olenkin helposti lähestyttävä ja rehellinen sitkeä puurtaja. Olen tiedonjanoinen ja haluan oppia uutta.

Minulla on kokemusta perheyrityksessä toimimisesta, markkinoinnista, puhumisesta, kirjoittamisesta sekä sisällön tuottamisesta. Tällä hetkellä jatkan itseni kehittämistä opiskelemalla sosiaali- ja terveysalaa.
En ole politiikassa kuin yhdestä syystä: Kunnan asukkaiden hyvinvointi on tärkeää. Jotta hyvinvointia voidaan jakaa, täytyy priorisoida rahankäyttöä ja keskittyä olennaiseen. Maailmanparannuksen ja moraaliposeerauksen jätän muille. Vain vastuullisella, suomalaiset etusijalle asettavalla politiikalla voimme turvata hyvinvoinnin vauvasta vaariin.

Uskollisesti, rehellisesti ja vilpittömästi haluan näitä tavoitteita edistää.

Vielä olen toisinajattelija Espoosta, mutta äänestämällä minua voit tehdä järkilinjasta valtavirtaa.

Kiitos, että luit. Olen tavattavissa, tule juttelemaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu