Sota kelpaa – kunhan sitä käy terroristivaltio USA

Kaikkihan me vastustamme sotaa, minä en pidä mistään sodista. Ero suomalaisen eliitin ja minun välilläni on, että Suomen eliitille ja sitä hännystelevälle persuporukalle käyvät Amerikan sodat.

Yhdysvallat on toisen maailmansodan jälkeen ollut aloitteellinen kymmenissä konflikteissa, murhauttanut itselleen epämieluisia poliittisia johtajia, perustanut kansainvälisen oikeuden vastaisia vankiloita (kidutuskeskukset, Guntanamo jne) ja on iloisesti osallisena Ukrainan sodassa. Tosin Suomen kaltaiset vasallivaltiot ottavat sitten sodan seuraukset kontolleen.

Kun Yhdysvallat hyökkäsi Irakiin väittäen, että siellä on joukkotuhoaseita, Suomi oli innolla mukana. Tästähän syntyi Suomessa ns. Irak-vuotoskandaali, kun tuli tietoon, mitä kaikkea SDP:n Paavo Lipponen oli amerikkalaisille luvannut. Irakin sota oli hyvää bisnestä amerikkalaisille asefirmoille ja Blackwater-yhtiölle. Kun Yhdysvallat hyökkäsi Afganistaniin, Suomi oli jälleen innolla mukana. Kuten myöhemmin kävi ilmi, Suomi ei suinkaan halunnut auttaa Afganistania, vaan nuoleskella Yhdysvaltoja. Hintalappu nuoleskelusta oli 700 miljoonaa euroa ja tulos nolla.

Aiemmin USA tuki kurdeja, mutta ilmeisesti veti uskollisesti ISISiä vastaan taistelleilta kurdeilta tuen pois, kun Turkki niin halusi. Kurdit jäivät kuin nallit kalliolle. Se siitä liittolaisuudesta.

2011 terroristivaltio USA aloitti operaation Libyassa, USA oli pitkään jo tukenut Libyan oppositiota, jotta Gaddafista päästäisiin eroon. Suomen eliittiä tämä ei tietenkään häirinnyt, vaan vasalli-Suomi oli innokkaana menossa jo mukaan Libyaa pommittamaan. USA:n ja sen ”liittouman” sotatoimista syntyi Eurooppaan valtava pakolaiskriisi ja Libya suistui kaaokseen.

Suomessa tämä on kuitattu olankohautuksella. Sotatoimia ja USA:n maailmanhegemoniaa kannattavat perussuomalaiset siis itse asiassa pitävät hyvänä, että tilanne kriisiytetään. Muun muassa euroedustaja Sampo Terho propagoi avoimesti Libya-operaation puolesta. Kun atlantistit Timo Soini ja Sampo Terho ensin olivat ensin tukemassa USA:n sotatoimia, saattoi Timo Soini sitten pari vuotta myöhemmin (2016) päivitellä Libyan pakolaiskriisiä. USA tarvitsee terrorismiinsa perussuomalaisia, demareita, kokkareita ja oikeastaan kaikkia Suomen hölmöjä eduskuntapuolueita. Ilman uskollisia juoksupoikia ja vasalleja USA:n sodat ja pyrkimys maailmanhegemoniaan eivät tietenkään onnistuisi.

On epäselvää pääseekö Suomi Natoon. Suomessa on kuitenkin harvinaisen huono ymmärrys kansainvälispoliittisesta tilanteesta, sillä kuten muistamme, länsivallat myivät Suomen 1943 Teheranissa ja kurdit petettiin, kuten edellä kerrottiin. Suomi on vaihtoraha ja pelinappula, kun seuraava suurjako tulee. Mutta ketäs se kiinnostaisi, kun kokoomuslaiset, rkp ja persut  saavat selkääntaputuksia ja keksejä Atlantin takaa.

 

 

pia polviander
Sitoutumaton Espoo

”Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa, ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.” (Adolf Ehrnrooth)

Ehrnroothin tapaan haluan puolustaa suomalaista kulttuuria, suomalaisuutta ja kaikessa päätöksenteossa tulee olla aina suomalainen ensin. Suomen tulee olla turvallinen maa elää, yrittää ja asua. Sen pitää tuntua kodilta, eikä kenenkään tulisi pelätä omassa kodissaan.

Tulen kampanjassani nostamaan esiin teemoja entiseen tapaan ja en tingi periaatteistani. Minun ei tarvitse, sillä kaikki tuntevat ja tietävät mielipiteeni. Kaikessa politiikassani Suomi ja suomalaiset tulevat ensin, sillä Suomi on Isänmaamme ja kansamme kehto.

Suomen kieli, suomalaisuus, Suomen rauha ja turvallisuus sekä heikoimpien pärjääminen kiinnostavat minua. Suomi on suomalaisten edunvalvontakoneisto, ei maailmanparannuslaitos.

Mikäli Suomessa työnteko, uutteruus ja isänmaallisuus eivät kannata, on jossain joku pahasti vialla. Jos monietnisyys, rikollisuus ja sosiaaliperusteinen maahanmuutto sekä sanavapauden rajoittaminen kannattavat, on moni asia entistäkin huonommin.

Suomi on verotettu kuiviin.

Nyt pitää alkaa karsia valtion menoja ja alentaa palkkatyön verotusta, sekä karsia pienyrittäjien maksuvelvoitteita. Siten työnteko ja yrittäminen tulee kannustavammaksi. Haluan olla tekemässä suomalaisten kanssa töitä Suomessa, Suomen eteen. Liity mukaan suomalaishenkiseen kampanjaani, kaikki pienikin apu on tervetullutta!

Vaalikampanjan kannatustili:

OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79

Saaja: Pia Polviander

Viesti: Tuki

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu