Väliaikainen autovero: Pysyvää riistoa

Harva Suomessa muistaa ja tietää, että autovero on välikaiseksi tarkoitettu vero vuodelta 1958. Ajatus oli, että siitä luovutaan heti, kun valtion taloustilanne sen sallii. 65 vuotta myöhemmin sama vero on edelleen olemassa. Luonnollisesti sen päälle on tullut monia muitakin veroja ja liikkuminen ja asuminen syö pienituloisen palkasta ison osan. Ruokaankin pitäisi riittää rahaa.
Suomen talous on kestämättömien yhtälöiden taloutta. Me velkaannumme kuin viimeistä päivää, mutta kuvittelemme, että kun emme puhu asiasta, ongelma häviää. Myös strutsin tapa paeta vaaraa on samanlainen: Kun strutsi laittaa pitkän kaulansa piiloon, se kuvittelee suojautuvansa, koska ei itse näe uhkaa, vaikka uhka näkisi sen.
Valtion vuotuiset tulot tieliikenteestä ovat noin 7,6 mrd euroa. Vain pieni osa palautuu takaisin liikenneverkkoon, vaikka tiestön korjausvelka kasvaa hurjaa vauhtia. Investointitarpeet olisivat moninkertaiset ja iso osa päätieverkosta on kuin kärrypolkua. Esimerkiksi valtatie 4 Lusista Jyväskylään on jotain muuta kuin valtatie.
Suomi onkin valinnut mielenkiintoisen ”kehityspolun”. Se riistää omien kansalaisten liikkumisesta veroja eri muodoissa hankaloittaen näin omien kansalaistensa elämää. Samaan aikaan moni ei voi asua siellä missä työ on, sillä kohtuuhintainen asuminen ei ole mahdollista. Halvemmat vuokrataloalueet ovat slummiutuneet ja kouluissa huudetaan niin kovaa jihadia ja kuolemaa Israelille, että tavallinen Virtanen vie lapsensa mieluimmin pakoon kauas, tosin liikkumisen kustannuksia sekin lisää, kun bensaa kuluu.
Samaan aikaan tehottomiin yritystukiin, Suomen Akatemian sukupuolentutkimushankkeisiin, EU-tukipaketteihin. ja kehitysapuun löytyy miljardi toisensa jälkeen. Maahanmuuton kustannuksia emme tiedä, koska niitä ei kuulemma voi selvittää. Mutta pakko kait se on uskoa, kehitysmaalaisten maahanmuutto on rikastuttavaa.
Yhteenvetona: Suomessa kannattaa olla sellainen, jonka viulut maksavat muut, sillä omaa työntekoa, perhe-elämää ja liikkumisen helppoutta poliittinen, globalistinen eliitti ei edistä. Onko itse asiassa ajatuksena lakkauttaa suomalaiset ja Suomi?
pia polviander
Suomen Kansa Ensin Espoo
Ehdolla eduskuntavaaleissa

”Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa, ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.” (Adolf Ehrnrooth)

Ehrnroothin tapaan haluan puolustaa suomalaista kulttuuria, suomalaisuutta ja kaikessa päätöksenteossa tulee olla aina suomalainen ensin. Suomen tulee olla turvallinen maa elää, yrittää ja asua. Sen pitää tuntua kodilta, eikä kenenkään tulisi pelätä omassa kodissaan.

Tulen kampanjassani nostamaan esiin teemoja entiseen tapaan ja en tingi periaatteistani. Minun ei tarvitse, sillä kaikki tuntevat ja tietävät mielipiteeni. Kaikessa politiikassani Suomi ja suomalaiset tulevat ensin, sillä Suomi on Isänmaamme ja kansamme kehto.

Suomen kieli, suomalaisuus, Suomen rauha ja turvallisuus sekä heikoimpien pärjääminen kiinnostavat minua. Suomi on suomalaisten edunvalvontakoneisto, ei maailmanparannuslaitos.

Mikäli Suomessa työnteko, uutteruus ja isänmaallisuus eivät kannata, on jossain joku pahasti vialla. Jos monietnisyys, rikollisuus ja sosiaaliperusteinen maahanmuutto sekä sanavapauden rajoittaminen kannattavat, on moni asia entistäkin huonommin.

Suomi on verotettu kuiviin.

Nyt pitää alkaa karsia valtion menoja ja alentaa palkkatyön verotusta, sekä karsia pienyrittäjien maksuvelvoitteita. Siten työnteko ja yrittäminen tulee kannustavammaksi. Haluan olla tekemässä suomalaisten kanssa töitä Suomessa, Suomen eteen. Liity mukaan suomalaishenkiseen kampanjaani, kaikki pienikin apu on tervetullutta!

Vaalikampanjan kannatustili:

OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79

Saaja: Pia Polviander

Viesti: Tuki

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu