Helsingin kuntapolitiikan viikko 18/2018

Kaupunginhallitus, kaupunginvaltuusto ja useimmat muutkin toimielimet viettävät vappuvapaata. Jotain mielenkiintoistakin löytyy: liikenneliikelaitoksen johtokunta käsittelee kaupunkipyöräpalvelun kauden pidentämistä yhdellä kuukaudella siten, että palvelu on käytettävissä vuosittain 3.4. ja 31.10. välisenä aikana.

Tässä linkit viikon esityslistoihin:

Torstai 3.5.

Kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten asioiden jaosto

Liikenneliikelaitoksen (HKL) johtokunta

Sosiaali- ja terveyslautakunnan sosiaali- ja terveysjaosto

 

Ensi viikolla kokoustetaan taas normaaliin tahtiin. Ja tälläkin viikolla tapahtuu: tervetuloa opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen ja minun yhteiseen tilaisuuteen, jonka teemana on Miten Helsinki ja helsinkiläiset kansainvälistyvät? Paikkana Cafe Köket (Aleksanterinkatu 28), ajankohta torstai 3.5. klo 17. Tapaamisiin!

 

Aurinkoista vappua!

pia1
Kokoomus Helsinki

Pia on Helsingin kaupunginvaltuutettu (kok.), kaupunginhallituksen varajäsen, elinkeino- ja konsernijaostojen jäsen sekä Vantaan Energia Oy:n ja Helsingin Kaupunkitilat Oy:n hallitusten varapuheenjohtaja. Päivätyössä Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtajana. Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti. Kahden nuoren aikuisen äiti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu