Helsingin kuntapolitiikan viikko 33/2023

Kuntapolitiikan syksy on pyörähtänyt käyntiin. Kaupunginhallitus käsittelee esim. Haagan ympyrä ja Vihdintien asemakaava. Kaupunginvaltuustossa on kyselytunti.

 

Maanantai 15.8.

Kaupunginhallitus

Tiistai 16.8.

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta

Taloushallintopalveluliikelaitoksen johtokunta

Kaupunkiympäristölautakunta

Keskiviikko 17.8.

Kaupunginvaltuusto

Torstai 18.8.

Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaosto

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaosto

 

Kaupunginhallituksen esityslistalla on kevään viimeisissä kaupunkiympäristölautakunnan kokouksissa eteenpäin menneitä kaava-asioita: Haagan ympyrän ja Vihdintien asemakaava, Lauttasaaren Katajaharjuntien ja Luoteisväylän tontit, Sörnäisten Hanasaaren Energiakortteli sekä Huopalahdentien katualue ympäristöineen.

Kaupunginvaltuustossa pidetään kyselytunti. Veikkaan, että kyselytunnin yhtenä aiheena ovat HEKAn vuokrankorotukset.

Kaupunkiympäristölautakunnan esityslista on harvinaisen kevyt. Siitä kannattaa mainita kuitenkin esitys asuntotontin varaamiseksi Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiölle opiskelija-asuntojen rakentamista varten Vartiokylästä.

 

Erinomaista alkavaa syyskautta!

 

pia1
Kokoomus Helsinki

Pia on Helsingin kaupunginvaltuutettu (kok.), kaupunginhallituksen varajäsen, elinkeino- ja konsernijaostojen jäsen sekä Vantaan Energia Oy:n ja Helsingin Kaupunkitilat Oy:n hallitusten varapuheenjohtaja. Päivätyössä Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtajana. Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti. Kahden nuoren aikuisen äiti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu