Helsingin kuntapolitiikan viikko 51/2022

Kaupunginhallitus ja -valtuusto ovat jo joulutauolla, mutta kolme lautakuntaa kokoontuu vielä joulunalusviikolla. Kaupunkiympäristölautakunta käsittelee Oulunkyläntien ympäristöön rakennettavaa kokonaisuutta, johon kuuluu myös koulu. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksyy Helsingin lähiliikuntapaikkaohjelman. Sosiaali- ja terveyslautakunta saa selvityksen toimialan vuoden 2022 strategisten painopisteiden toteutumisesta.

 

Tiistai 20.12.

Kaupunkiympäristölautakunta

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

Sosiaali- ja terveyslautakunta

Kaupunkiympäristölautakunnassa käsitellään Oulunkyläntien ympäristöön rakennettavaa kokonaisuutta, johon kuuluu kuusi uutta kerrostaloa (noin 220 asukkaalle) ja koulu. Asia jäi viimeksi pöydälle.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan esityslistalla on vielä toimialan toimintasuunnitelma ja tulosbudjetti vuodelle 2023.

Hyväksyttävinä ovat myös Helsingin lähiliikuntapaikkaohjelma, Helsingin skeittipaikkalinjaus- ja ohjelma sekä Helsingin frisbeegolflinjaus ja -ohjelma – kaikki edellä mainitut ajanjaksolle 2022-2032.

Sosiaali- ja terveyslautakunta saa selvityksen ja johtopäätökset suun terveydenhuollon kokonaishoidon palvelusetelin soveltuvuudesta. Selvitys tukee suun terveydenhuollon kokonaishoidon palvelusetelin käyttöä ja kehittämistä suun terveydenhuollon palvelutuotannossa.

Lautakunta saa selvityksen myös sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2022 strategisten painopisteiden toteutumisen tilanteesta. Keskeiset painopisteet olivat koronapandemiasta palautuminen, henkilöstön saatavuuden ja pysyvyyden parantaminen, palvelujen saatavuuden ja saavutettavuuden parantaminen, asiakkaille yhteensopivien ja digitaalisten palvelujen järjestäminen sekä sote-uudistukseen valmistautuminen. Mielenkiintoinen selvitys numerotietoineen Helsingin palveluista.

Hyvää joulua – palataan vuodenvaihteen jälkeen asiaan!

pia1
Kokoomus Helsinki

Pia on Helsingin kaupunginvaltuutettu (kok.), kaupunginhallituksen varajäsen, elinkeino- ja konsernijaostojen jäsen sekä Vantaan Energia Oy:n ja Helsingin Kaupunkitilat Oy:n hallitusten varapuheenjohtaja. Päivätyössä Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtajana. Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti. Kahden nuoren aikuisen äiti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu