Jesuiitta paavi – jesuiittajärjestön historia ja tavoitteet!

Jesuiittavalasta tulee selkeästi esille valan keskipiste, joka on katolisen kirkon vastustajien (ei katoliset) tuhoaminen perin pohjin. Jesuiittojen hyväntekeväisyystyö on ikään kuin peitetoimintaa, jolla koitetaan peitellä jesuiittojen suorittamat tuhoa tuottavat toimenpiteet muulla tavalla uskovia kohtaan.

Jesuiitoille opetetaan, että heillä on valta hävittää ja tuhota katolisen kirkon vastustajat, joita kirkko pitää harhaoppisina. Valan mukaan jesuiitoilla ei saa olla omaa mielipidettä tai tahtoa, vaan heidän on toteltava paavia ja esimiehiään. Vatikaani valtuuttaa jesuiitat tappamaan vastustajansa hirttämällä, kuristamalla, polttamalla, tikarilla puukottamalla, juottamaan tai syöttämään myrkkyä, kuristusvaijerilla,  aseella ja viiltämään vatsat auki sekä murskaamaan heidän vastustajiensa lasten päät. Jesuiitta on kaiken edellä olevan valmis tekemään julkisesti tai salaa riippuen siitä kuinka hänen käsketään tappaa vatikaanin ”vastustaja”. Jesuiitta vahvistaa valansa omistaen koko elämänsä, sielunsa ja ruumiinsa katolisen kirkon asialle. Jesuiittajärjestö on murhajärjestö sekä terroristijärjestö, joka on täysin pahan palveluksessa.

Jesuiitta vannovat oman kuolemansa kautta pysyvänsä uskollisina valalleen, äitikirkolle, esimiehilleen ja paaville. Jesuiitat jopa järjestelevät katolisia nuoria protestanttisiin koteihin, jossa he vakoilevat näitä perheitä, raportoiden jesuiitoille kuulemistaan ja näkemistään asioista. Jesuiitan vala on verivala, joka on vuodatettu jesuiitan omalla verellä.
Jesuiitat palvelevat Rooman katolista kirkkoa, paavia sekä esimiehiään. Jesuiitat ovat vannoneet valan, että he tuhoavat ”harhaoppiset” armahtamatta ketään katsomatta ikään, sukupuoleen tai mihinkään tilanteeseen. Jesuiitoilla ei ole omaa tahtoa, vaan he sokeasti tottelevat esimiehiään kaikessa. Jesuiitat vannovat valansa toteuttaen uskollisesti valansa ehdot. Jesuiitat ovat vannoneet valan, jonka kautta he ovat valmiit menemään ja ottamaan maat hallintaan paavin nimessä. Jesuiittojen mukaan se joka ei hyväksy paavia Jeesuksen sijaisena sekä hänen sijaishallintoaan maan päällä, tulee kirota ja tuhota lopullisesti.

On sanomatta selvää, että vatikaani ja jesuiitta palvelevat äärimmäistä pahuutta. Jesuiittojen ja vatikaanin maailmanvalloitus agenda on karmaisevaa luettavaa, sillä päämäärän eteen kirkko on valmis tekemään kaikkensa, tappamaan mitä julmimmilla tavoilla vastustajiaan sekä heidän lapsiaan. Rooman katolinen kirkko ei ole Raamatullinen Jumalan seurakunta, vaan sen valheellinen jäljitelmä, joka on niin kaukana totuudesta kuin maapallo on avaruuden kaukaisimmista kolkista.

Kirjoitus on kokonaan sivullani:

http://www.kotipetripaavola.com/jesuiitat.html

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu