Olihan se pettymys, mutta matka jatkuu eteenpäin ja ylöspäin

Eurovaalien tulosilta oli täynnä epäuskoisuutta, kun ennakkovaalien tulokset tulivat näkyviin taululle. Miten gallupit olivat Perussuomalaisten kohdalla 10 prosenttiyksikköä pielessä ja miten ne kaikki kehut ja kannustukset mitä saimme vaalitapahtumissa eivät realisoituneet vaalipäivänä ääniksi? Analyysejä, palautekeskusteluja, peiliin katsomisia ja strategian hiontaa tulemme varmasti tekemään.

Vaalitapahtumissa ympäri Uuttamaata oli innostunut tunnelma ja erityisesti lämmitti, kuinka ihmiset kehuivat puolueen puheenjohtajaa, valtiovarainministeri Riikka Purraa ja sisäministeri Mari Rantasta erinomaisiksi poliitikoiksi, joilla on sisua enemmän kuin monella miehellä. Useissa keskusteluissa tuli ilmi, miten ihmiset pitävät leikkauksia valitettavina, mutta ymmärtävät miksi niitä pitää tehdä. Jos leikkauksia ei tehdä, vaan annetaan Suomen velkaantua lisää, niin joudumme EU:n ”tarkkailuluokalle” (MTV 11.6.2024 Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn varoittaa hallitusta EU:n tarkkailuluokasta – Purran saksia voidaan taas tarvita) ja EU tulee sanelemaan meille leikkaukset meidän puolestamme. Tulipa joku myös väittämään, etteivät rikkaat osallistu näihin talkoisiin, mutta kyllä hekin osallistuvat (HS 16.4.2024 Laskelma: Näin eläkeläisten ja suuri­tuloisten verotus kiristyy.)

Toinen asia mikä vaalitapahtumissa lämmitti oli huomata, että monet ulkomaalaistaustaiset ovat löytäneet Perussuomalaisten politiikasta itselleen poliittisen kodin ja kertoivat rakastavansa Suomea ja suomalaisia arvoja ja haluavat rakentaa ja puolustaa yhdessä suomalaisten kanssa turvallista ja menestyksekästä Suomea. Priden ja Setan politisoitumiseen kyllästyneet seksuaalivähemmistöjen edustajat ovatkin jo aiemmin löytäneet poliittisen kodin Perussuomalaisista. Ehkä siksi, että Perussuomalaisissa ihmiset kohdataan ihmisinä itsenään ja meitä kaikkia yhdistää rakkaus kotimaatamme kohtaan. Ei ole ihme, että Perussuomalaisia äänestäneet valitsivat uudeksi MEP:ksi juuri Sebastian Tynkkysen.

Haluan kiittää Perussuomalaisten Uudenmaan piirin toimijoita, etenkin vaalipäällikkö Niina Granlundia kovasta ja tinkimättömästä työstä Uudenmaan vaalituloksen eteen, kuin myös kaikkia paikallisyhdistyksiä ja heidän aktiivejaan vaalitapahtumista ja mahdollisuuksista tarjota paikkakunnallaan tietoa eurovaaleista, Perussuomalaisista ehdokkaista ja tavoitteistamme Euroopan parlamentissa osana ECR-ryhmää. Kiitos kaikille ehdokkaille, että jaksoitte kiertää ympäri Suomea. Kiitos puolueen puheenjohtajalle Riikka Purralle, koko puoluejohdolle ja puoluetoimistolle erinomaisesta EU-vaaliohjelmasta! Isot kiitokset Sebastian Tynkkyselle ja onnea Euroopan parlamenttiin puolustamaan Suomea!

Välillä tulee takkiin, mutta kaikesta huolimatta matka jatkuu eteenpäin ja ylöspäin, koska Suomen eteen me tätä työtä teemme! Kunta- ja aluevaalit ovat alle vuoden kuluttua 13.4.2025. Nyt levätään hetki ja sitten jatkamme hyvää työtämme Suomen, kuntien, kaupunkien ja hyvinvointialueiden eteen!

Haluatko lähteä ehdolle kunta- ja/tai aluevaaleissa Uudenmaan alueella? Ota yhteyttä alueesi paikallisyhdistykseen: https://uusimaa.perussuomalaiset.fi/jasenyhdistykset/

piiaaallonharja
Perussuomalaiset Kirkkonummi

Perussuomalaisten Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja,
Kirkkonummen kunnanhallituksen 1. Vpj. ja kunnanvaltuutettu.
IT-asiantuntija, tradenomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu