Työpaikkakiusattu

Tiedän mitä se on! Ja tiedän mitkä jäljet se jättää. Vuosia kestänyt piina työpaikalla. Joka aamu sama pelko töihin mennessä, että mitähän taas tänään ja miten selviän työpäivästä.

Kaikki alkoi kun asetuin tukemaan työtoverini jota toinen työtoveri painosti ja yritti saada tälle potkut. Sillä sinetöin oman kohtaloni. Jouduin hänen hampaisiinsa. Valheita, panettelua, mustamaalaamista. Työnantaja järjesti jotain kekusteluapua mutta se vain pahensi tilannetta.

Koin unettomuutta ja suoranaisia pelkotiloja. Kotona sain ymmärrystä mutta työpaikalla en. Ymmärrän nyt ettei kukaan halunnut asettua kiusaajaa vastaan koska olisi heti joutunut uhriksi. Esimies ei enää ottanut asiaan kantaa koska he olivat ”tehneet voitavansa”.

Viimein en nähnyt muuta ratkaisua kuin nostaa kädet pystyyn. Minun oli pelastettava itseni ja hain siirtoa toiseen työpisteeseen. Kiusattu lähti, kiusaaja sai jäädä.

Vielä tänäänkin, vuosien jälkeen, tuo kaikki on selvänä mielessä. Eivät ne asiat unohdu. En ikinä anna anteeksi kiusaajalleni. Toivon, että ihmiset puhuisivat tästä vaikeasta asiasta koska tiedän etten ole ainoa joka tämän on joutunut kokemaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu