Aivojen pesu ja ehkä alapään,,,,,,,,,,,,,,,,,,?

Hyvää sunnuntaita lukijoille!

Kaikenlaista tulee mieleen, niin ehkä ajatusvirtani jotenkin toimii – ilman aivopesua, jonka sanan voi liittää muuhunkin yhteyteen tässä informaatiotulvassa, niin miten salaliittoteoriat saa uusia kierroksia / varsinkin diktatooristen maiden päättäjien vallan tavoitteluissa, et kansojen aivot aletaan pesemään vääränlaisista ajatuksista.

Miten nopeasti tilanteet maapallolla muuttuukaan – jossa asiat imeytetään ihmisten tietoisuuteen, niin se on useinkin pelottavaa varsinkin nuorille, joilla ei ole useinkaan ole keinoja suhteuttaa asioita oikeisiin mittasuhteisiin – kun huoltajatkin ovat yli kuormitettuja asioiden edessä.

Kun sana: Aivojen pesu pullahti äsken mieleeni, niin googlaamalla sain tutkimukseen liittyvää tietoa, jota suomessakin tutkitaan esim. alzheimerin hoitoon liittyen. Nykyisin tutkitaan kaikkea mahdollista, minkä mahdollistaa tieto ja välineet, et siinäkin ainoastaan rahoitus ehkä tuo esteitä, kun mitään ei saa ilman rahaa – hengitysilmaa ei vielä ole rahassa mitoitettu ihmisen käytöstä, tosin eikös se ilmastoon liittyvä rahoitus länsimaissa ole sitä?

Asiantuntijat kehoittaa ihmisten rauhoittumaan ja ns. tyhjentämään ajatuksensa infomaatiotulvasta, joka ei ”työorjuudesta” kärsiviltä ihmisiltä onnistu, mistä tulee mieleen sohvaperunat pätkän seuraaminen, jossa näytettiin rekkakuljettajan arkea, niin eräs sohvanainen kovin vähätteli yrittäjän toimintaa – joka kuitenkin omalla työllään veroeuroja suomeenkin hankkii, et pitäisikö aivoesua suositella sohvanaiselle, jolla työn arvostus oli ala-arvoinen? Pienyrittäjillä kilpailu on kovaa, minkä edessä kansainväliset toimijat suomessa polkee ne allensa – jossa ei aivopesu kyllä auta, kun jo eduskunnassakin toimintaa edistetään eräiden puolueiden taholta, niin ehkä heidän aivoja pitäisi pestä.

Alapään kuonat poistuu useinkin ehkä ilman ponnisteluja / apuja, tosin mielihyvä on aivoillekkin enegiaa, jonka ”jokainen ymmärtää” mitä tarkoitan?

Otsikkoon liittyen kannattaa muistaa, että kaikki asiat liittyvät toisiinsa aina jossain kohtaa – niin ehkä rahakkaat ihmiset haluavat tuollaisen palvelun itselleen, et aivot pestään kaikesta ikävästä ja sen jälkeen kuonat saa kerääntyä, kunnes on uuden pesun aika – mitä palvelua en itselleni toivottavasti tarvitse.

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu