Alamaiskansa = Suomi, suorastaan Kiittää itseään kohdistetut pakot ym.eriarvoistavat toimet

Aurinkoista huomenta Keski-Suomesta lukijoille!

Suomeen monien maiden kansalaisten tuonti / itsenäisesti tuleminen eri puolueiden toimesta lisääntyi viimeisen kolmenkymmenen vuoden sisällä, jossa olen kiinnittänyt huomion siihen, miten toimintaa on pyöritetty esim. rkp:n taholta, jota ei ”tietenkään pidä paheksua”, kun ”sehän puolue kaikkineen harjoittaa oikeudenmukaista toimintaa suomessa” – jota mikään puolue ei ole kyseenlaistanut, kuin perussuomalaiset, jossa näen veltostumista uuden hallituksen muodostumisen edessä,,,,,, pitkin hampain ymmärrän kulissien takaiset ”neuvottelut”, jossa altavastaajana suomenkielisen valtaväestön tallomisessa ei ole ollut mitään ongelmaa.

Mitä etuja rkp on taannut muille vähemmistöille vaatimusten edessä, kun nyt ainoastaan saamelaisten oikeuksien korjaamiseen ollaan ”herätty”, jotka rauhaiselossa ovat toiminnan edistymistä vuosikymmeniä odottaneet? Liberaali länsinaapurimme on saanut uudenlaista toimintaa lähiöissä, joissa kyse ei ole kielellisistä kysymyksistä – ruotsin ollen vissiin ”kaukaa viisas”, kun maahanmuutto vyöryn alkaessa – joka taholla vähennettiin suomenkielen opetusta / muutakin toimintaa, ettei palveluja enää suomenkielellä tarjota,,,,,,,,,,,,, niin siten ei tarvitse muiden kansalaisten oman kielen palveluja edistää / eikä varsinkaan perustuslakia korjata, että suurelta väestöltään olevien kieli otettaisiin ruotsinkielen rinnalle pääkieleksi?

Mitä suomessa kieli kysymyksen edessä? Ei mitään,,,,,,, tai kuten aiemmin kirjoitin: Mitä etuja rkp on taannut muille vähemmistöille vaatimusten edessä,,,,,,,,,, kun muut kuin Ps:et ovat edes asiaa sivunneet. Ihmettelen muiden puolueiden / älymystön, tai itseään ns. parempaan kastiin kuluvia, miten ovat tuollaisen pakon = ruotsinkielen pakko-opiskelun suomeen hyväksyneet, etteivät arvosta omien perillisten ihmisoikeuksia, että puolustaisivat oikeudenmukaista toiminta suomen opiskelumaailmassa heille,,,,,,,, kumpaahan ( ei vissiin tarvitse arvata? ) kieltä = suomi / ruotsi maahanmuuttajat opiskelee.

Suomalaista puhutaan metsäkansana / muutaman vuoden kuitenkin suomi on äänestetty maapallon onnellisemmaksi kansaksi – jota toisaalta ihmettelen / toisaalta ymmärrän Onnellisuus palapelin, kun esim. eri kansankerroksien elämää tuetaan verorahoista erittäin suurellisesti, minkä edessä keskiluokka on hiljaa – kun heidänkin elämää tuetaan = verorahoista, niin eikös verotukselliset toimet olisi parempia – kuin että mainitaan toimeentulotuen saajina. Tähän yhteyteen kysymys: mihin suomessa tarvitaan pakkoruotsia, kuin vaan verovaroista sen elitismistä tarkoitusta,,,,,,,,,,,,,, tosin silleen se ruotsi pitää suomen päättäjiä pihtiotteessaan, saadessaan heidät jolloin kymmenyksillä ruotsinkielen pakollisuutta puolustamaan – suomessa, olette edelleen ruotsin alamaisia, kun ette kansaanne pysty tuollaisen edessä puolustamaan = oikeudenmukaisuus.

Puhutaan myös oppilaiden mielenterveys ongelmista,,,,,,,,,,,,,,,, niin ei tuollaista pakkoa voi samassa yhteydessä mainita, vaikka se onkin julkinen salaisuus, et oppilaat kokevat tressiä asioista, millä ei ”ole merkitystä pitkällä juoksulla”, vaikka haluaisivat itse päättää oppiaineistaan kiinnostavuuden mukaan ja kun hekin ymmärtävät epäoikeuden kohdistuvan itseensä / lukuisiin muihin oppilaisiin. Julkisesti mainitaan, ettei joistain jutuista saa pitää tilastoa – missä maassa ei sellaista tehtäisi, niin olisi mukava olla viidenkymmen vuoden päästä elossa ja lukea, miten eri kansallisuuksien opiskelijat pääsi läpi ruotsinkielen opinnoista, kun esim. hoitajien odotetaan osaavan suomea ja ruotsia. Nyt tuodaan suomeen hoitajia joistain maista, niin miten Mummelit / Papat kokevat mielenterveysongelmia, ketkä puhuvat suomea – puhumattakaan hoitoyhteisössä, painottaen tähänkin, ettemme suomeen tarvitse hoitajia muualta kuin suomen työttömien joukosta, tosin kun voi lukeutua siihen onnelliseen kansaan, ammattiyhdistysliikkeet vaativat yleislakkoja – jotka eivät kuitenkaan kohenna jo työssä olevien työoloja, kun työssä olijoidenkin täytyy alkaa vaatia omia työttömiä töihin veroja kantamaan,,,,,,,,,, mutta ei, vaikka esim. ruotsinkielen pakko-opiskeluun laitetut rahat työllistäisi erittäin monia hoitajia = vaikka oppisopimuskoulusta edistäen.

Suvi-Anne Siimes hehkutti, et suomessa syntyy liian vähän lapsia? Mhhhhh,,,,,,, sehän oli peitelty kehoitus ”metsäkansanlaisten suuntaan”,,,,,,,,,,, jonka jatkon lukijat voivat miettiä,,,,,???

Aina kaikki asiat kohtaa toisensa jossain kohtaa – eli ne liittyvät toisiinsa, myös kehitysapu / ruotsinkielen pakollisuus, kun niitä käsitellään suomen budjetissa, myös kaikki päällekkäiset hallintohimmelit jne.

 

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu