Alentuneesti syyn takeinen

Hyvää vaalisunnuntaita kaikille lukijoille!

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010135838.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=iltapulu.fi&utm_content=promobox

Olen aiemminkin kirjoittanut asiasta eri sanoin / mielenterveys, joka suomessa kolmenkymmenen vuoden sisällä on noussut eri syiden edessä vetovana toimena ja kun sanotaan, että meillä on sanavapaus, niin silloin mitään asiaa ei saisi kieltää lausumasta – oikeusvaltiossa.

Suomessa ovat muutoksen tuulet myös tapahtuneet mainitun vuosikymmenen sisällä, jossa eri ”kansalais´ryhmiä on siirtynyt suomeen, niin heidän tarpeet ovat ovat omanlaisensa, tai voisiko sanoa – vaatimukset”, kun erilaisilla väännöillä viranomaiskoneistoissa voidaan saada haluama, kun ”rasismia /erottelua ei saa käyttää missään kohta, pois´sulkien valtaväestöön kuuluvat ihmiset – joiden oikeusturva on heikentynyt jyrkasti”.

Otetaan tähän lasten tekemät rikokset, jotka ovat aikuisten asettamia heidän puolestaan, niin kun suomessa ei ymmärretä että lapset ovat liki aina ymmärtäväisiä väärin tekojen edessä, niin lillukanvarsia punotaan – eikä lasten ikärajaa lasketa vaikka 6:n vuoteen, niin ehkä aikuisilla omatunto silloin kolkuttaa, ettei lapsia oteta rikoksen teon välineeksi = länsimaissa.

Miten lapsetkin liittyy mielenterveyteen? Tottakai liittyy, kun maapallon aika on vaatimuksia täynnä, eikä suomikaan voi siitä pestä käsiään, vaan lasten täytyy jo liki syntyessään olla nenä kiinni älylaitteissa / äityli + isä vieressä omilla laitteillaan, päivähoidossa laitteet laitetaan nenän eteen = hoitamaan lasta, koulussa lasten täytyy oppitieto hakea laitteelta, työpaikoilla koneet piippaa, parisuhde hoidetaan laitteiden kautta – eikä jakseta edes aviovelvoitteita sängyssä hoitaa, eläkeläisten vaaditaan osaavan asiansa hoitaa netin kautta, vaikka missään suomessa ei ole ollut esim. massaopetus tilaisuuksia, vaikka olumpiastadion / muut isot yleisötilat ovat suuremmaksi osaksi tyhjillään veronmaksajien rahoilla kustannettuna, et vaatimuslistat kansalaisille ovat mittavat ja miten tressaantuneita ovat listojen laatijat – kun meidän täytyy olla ykkösenä pisa jne. kohteissa, joissa ihminen on jätetty tois´sijaiseksi kohteeksi, niin miksi suomessa on mielenterveysongelmia – joita kansalainen saa itselleen vetoamalla vaikka mihin – kun katse pitäisi kohdista yhteiskuntaan, joka ”vääristää kansalaisten oikeuden kohtuulliseen elämänhallintaan.

Nyt kun suomi on bullollaan ”eri kansallisuuksia, meillä jo sisäisessä ryhmässä on sellaisia ihmisiä, joille yhteiskunta on tarjonnut väylän mielenterveysongelmien vetoamiseen, ja samaan aikaan heidän itsensä ryhmässä toitotetaan – ettei heitä kukaan palkkaa töihin ja sitten kansalaiset paheksuu, et miksi hame ym. kankaat ovat heille erityisoikeus, kun jos köyhä tarvitseis sen yhden paremman vaatekerran, niin sitä ei myönnetä. Eri kansallisuuksien ihmisillä on erilainen vaatetus, onko heillä oma vaateraha, jotta se kotoutuminen sujuu paremmin – tosin,,,,,,,,,,, johan nettiä lukiessa saa tietoja mitä kotoutuminen suomessa vaatii, et kyllä köyhien perheiden amislaiset ovat ihmeissään, kun verorahoista ei myönnetä ajokorttimaksua / edullista autoa, että se nuori voisi käydä töissä, mutta ei hänen katsota tarvitsevan kumpaakaan, kun mukavuutta ajattelu ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin, niin pöristeleppä sillä harvoin kulkevalla bussilla ja vietä joutoaika vaikka kirjastossa kehtittämässä itseäsi, niin miksi suomessa on oikeasti mielenterveysongelmia, joista ehkä suurinosa eivät ole sitä – mutta kun yhteiskunta niihin diaknoosin hövelisti myöntää, silloin on ymmärrettävää myös yhteiskunnan polittiinen vääristymä, jossa tuet ovat ne täky jolla yhteiskuntaa häiritään tai hyväksytään.

Tuossa jutussa minkä liitin mukaan, nainen heitti kiuhuvaa vettä hoitajan päälle ja heittäjä olis saanut päätöksen, että hänen täytyy poistua hoitopaikasta, niin minkälaisia toimia on odotettavissa, kun ”jonkun kansallisuuksien ihmiseltä evätään hoito tai joku muu paikka”, jossa väkivallan kohteeksi joutuu hoitaja? Oikeuden päätös: syyn takeinen = ymmärsi tekojensa seuraukset, josta tullaan myös siihen, et lapset voidaan päästää pälkähästä: alentuneesti syyn takeinen ja miten samaa ”noudatetaan eri kansallisuuksien ihmisten tuomioissa”, et ei suomi ole oikeusvaltio ennen kuin alkaa rehellisesti toimimaan.

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu