Ei ole tervettä?

Monien asioiden yhteydessä sanotaan noin: Ei ole tervettä

Politiikka on kilpailulaji – koskahan se on veikkauksen vedonlyönnin kohde ja nimenomaan hallitusohjelmiin kootut selitykset, jotta kilpailevan puolueen esitykset eivät ole tervettä?

Sukupuoli käsite on uusien toimien edessä: – onko se tervettä?

Tohtoriksi ajatellaan päästävän kaveripiirin vedoilla, jossa koko järjestelmän tavoitteet yksi ihminen haluaa rikkoa = haluaa tohtoriksi : – onko se tervettä?

Ympäri maapallon soditaan: – onko se tervettä

Suomeen saatiin kepuleiden ansioista maakuntahallinto – joka olikin johtohenkilöiden palkkiovirka jatkumo, jonka ylläpito halutaan veronmaksajien rahoista / pakettiin kuuluu vuokralääkärit jne.: – onko se tervettä?

Ammattiyhdistyliikkeet laittaneet alamaisensa = maksavat jäsenet, yhteiskunnan järjestelmää häiritsemään, kun oma korkeapalkkainen tuolin asema on vaarassa, minkä edessä alamaiset lippuja heiluttelee mukamas oman asemansa turvaa saadakseen: – onko se tervettä?

Urheilu + missi jne. kisat ovat sarjoihinsa saaneet heikkotasoisia ”miehiä”, joka sitten voittavat naiset: – ei ole tervettä

Suomessa tekoäly / huumeet ovat liki samalla viivalla, toinen vaan konevoimalla sekoittaa ihmisen mielen, toinen eri sekoitteita nauttien, jota tälläkin alustalla hehkutetaan ”hoitavana tuotteena”: – onko tervettä?

Jne. edelleen, et onhan niitä asioita, jotka eivät oikeasti ole tervettä – mitkä kuitenkin bisnes edellä halutaan ihan lakiin kirjatun = on tervettä / terveellistä.

Mukavaa ja turvallista marraskuuta lukijoille!

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu