Eri toimijat taputtavat/kättelevät Suomen päättäjiä, kun kansa on altistettu eri koe toimiin?

Heleän aurinkoista helmikuuta lukijoille!

Otetaan ensiksi ruoka, jota on työstetty eri muotoon vuosikymmeniä – päättäjien nauttiessa bonuksista joita saavat lobbreilta,,,,,,,,, totuuden nousten pikkuhiljaa esiin, eihän sen niin pitänyt mennä, kun ihmiset alkaa olla sairaampia,,,,, päättäjät taasen hiljenee, kun lääkefirmat / luontaistuotteiden kehittäjät hakevat verotukia = kehittämiseen, joka on jatkuva tunkio, kun toinen lääke ehkä kumoaa ensimmäisen tehot – jossa lääkärit ovat asioiden edistäjiä, et kyllähän se ihminen lääkkeilläkin laihtuu = ehkä – kun kansa ensiksi lihotetaan, vaikka useimmiten ilman lisäaineilla kyllästetty ravinto on parempi vaihtoehto,,,,,,,,, mutta kun elintarviketehtaat eivät enää osaa tehdä ruokia ilman lisäaineita, kun säästö / ilmaston lämpeneminen jne. täytyy ottaa huomioon, että se ruoka on syötävää vaikka vuoden päästä.

Äsken olin areena kanavalla, niin siellä joku ranskalainen mies teki herkullisen näköistä välipalaa, jossa pääasiassa oli leipä ja eri lihaleikkeleet, niin eivät tainneet olla lisäaine pommeja, kun yhden makkaran päällys oli luonnosuoleen tehty – josta palasen söikin. Niin nyt suomen yliopistoissa jne. paikoissa vaahdotaan ( mistähän rahat tulee siihen muualta kuin verorahoista ) keinolihasta, joita ihmisten täytyisi oppia suomessa syömään, joka ei liene ongelma, kun johan kaikkeen uskovia löytyy – ettei ole ongelmaa saada pian koko suomi keinolihaa järsimään, kun sillä saadaan myös ilmastotavoitteita pienemmäksi, joten kyllä eri tahot hykertelevät käsiään = on se hyvä et maapallolla on sellainen maa kuin Suomi – jonka kansa on tahdotonta joukkoa, ettei hyvinvointialueitakaan saada kumoon ja paluuta entiseen hyvään malliin, kuin että nyt uudistukselle maksetaan jättitukia, jotta johtajat voivat hehkuttaa sen hyvinvointialueensa nousuun.

Energia tietenkin olis pitänyt olla ensiksi mainittu, kun sehän pyörittää joka balettia – kouluja, joissa oppilaat näpertää puhelimillaan, et saadaan Pisa tulokset nousuun, jotka ovat myös on koealtisteinen paikkoja, kun tarkastellaan eri alueiden koulujen menetystä, jossa eri kansallisuudet ovat kouluyhteisöä. Teollisuus – se vähä minkä suomessa vielä tuottaa, on myös koe paikka, kun johan Eu määrittää minkälaista teollisuutta suomessa saa olla, ettei se vaan esim. saksan tuottoja syö. Sairaalat / hoitopaikat ovat koe paikkoja, joita suomen päättäjien täytyy arvioida, et mikä voi olla tehotarkkailussa – joiden määrittekyissä nyt vastaa hyvinvointialueiden johtajat, eikä todellakaan niin, että miten saadaan ihmiset hoidettua, vaan että heidän paikkansa = palkkansa ovat turvattu – et ihmettelen miksi ihmiset eivät vaadi tyhjiä päällekkäisyyksiä suomesta pois,,,,,,,, ai niin, no kun on suuri joukko kaikkeen uskovia ihmisiä, et ne ovat heidän parhaakseen, eivätkä näe missä koekublassa ovatkaan.

Maaseutu onneks on pikkuhiljaa saamassa omia koealtistujia suomessa, kun erilaiset viranomaisten toimet ovat kansalaisia saanut hereillä – kun ei haluta lapsilleen / itselleen ”epäkelpoja toimia asuinalueillaan”, niin on etsitty / etsitään vakaampia asuin / koulutuspaikkoja, mutta onko se myöhäistä? Osittain kyllä / ei, jossa päättäjen täytyisi oikeasti olla tehtäviensä tasoilla, eikä kuunnella rajojen ulkopuolisia huutoja, kun he ovat suomelle töissä.

Työttömät ovat koealtistaja porukkaa, joiden joukossa on eri kansallisuuksia, niin ei tarvitse tehdä veikkausta – ketkä ovat hiljasta porukkaa eri tahoilta tulleista vaatimuksista, kun ammatiliitotkin ovat jäsentensä takana tuuppimassa, et teet miten käsketään,,,,,,,, työlliset seisovat pakkasessa liittojen vaatimuksesta, et mitään tukia ei saa pienentää,,,,,, niin kummastelen miksi liittojen jäsenet eivät vaadi liittojen kassoista tukia itselleen, joissa on veronmaksajien tukirahoja kiertäen jotain kautta,,,,,,, mut ei, he ovat työllis´altistujia, kun eikös ole kunnia-asia saada toimeentulo ilman tukirahoja? Onhan niitä suomikin pullollaan, joissa ollaan altisteisia johonkin asiaan?

Nyt on pressanvaalin loppukierros menossa, mitä altistujia ehdokkaat ovatkaan?

Lopuksi mihin ihmiset suomessa ovat erittäin altisteisia, on eri rahankeräysohjelmat, niin johan silloin joku vaikka viimeiset maitorahansa sinne lahjoittaa – ettei siinä olla koe etuliitteellä varustettuja.

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu