Herkistyminen / itku / sanat / tiedostusvälineet

Aurinkoista sunnuntaita lukijoille!

Otsikkoon liittyviä asioita löytyy miljoonia, mutta tiivistän asiani pieneen pakettiin – jossa on kuitenkin monta osoitetta, kun eihän mikään asia ole irrallinen kokonaisuus?

 

Kuka saa herkistyä / itkeä ja nimenomaan minkä asian kohdalla?

 

Onhan se tavatonta – kun joku lehti kertoo kansalaisilleen mikä Suomi-nimisessä maassa on rikki ja miten sitä voisi korjata, kuin että jotkut haluaa sen olevan edelleen rikki – peittäen edellisten hallitusten = kansalaisilta piilotellen ja kun kaikki = aivan Kaikki asiat liittyy toisiinsa jossain kohtaa / asiat myös suomen rajojen ulkopuolelta, niin ihmettelen ihmisiä = joita pidän aikuisina ( enkä osoittanut ketään tässä / muullakaan artikkelissa, ettei aleta vollottaa – maalitan lukijoita / kirjoittajia ), etteivät mitenkään hyväksy totuutta. Minkähänlaisia he oikeasti ovat ihmisinä – valehtelevat / manibuloivat, kun heidän kertomansa on se ainoa oikea totuus.

Vaikka en ole kulta, en hopea – en edes pronssilusikkaa käyttävään perheeseen syntynyt, niin uskon ( sehän on minun uskoni ja siitäkin saa väännettyä vaikka mitä – kun sana Usko pitää sisällään erittäin laajan tarjonnan ) ymmärtäväni elämän kirjoa monelta kantilta, opiskellen / työskennellen myös eri kansallisuuksien kanssa, mutta se – että nojaan Perussuomalaiseen / kansallismieliseen ajattelutapaan, hups,,,,,,, tekee minusta rasistin, kun enhän voi muuta olla ja kun puhutaan herkistymisestä / itkemisestä, herkistyn tätä kirjoittaessa, kun mietin samalla monia asioita = henkilökohtaisessa elämässä ja ensisijaisesti suomessa olevia asioita, jossa eriarvoisuus kukkii jakolinjoissa, jota kirjoittajat eivät huomaa – vaikka se heitä itseäänkin koskee, kun maapallon halaajina elävät kublassa, uskaltamatta / haluamatta nähdä kokonaisuutta.

Emme onneks ole Lähi-idän maa, tai Kiina / Pohjois-Korea, niin maamme sisällä saadaan aika vapaasti kirjoittaa ( kuten minäkin 69 vuotias Mummeli ) asioista, se vaan on ikävää – ettei kansalaisille haluttaisi kertoa miten verorahoja käytetään, niin hyvät että meillä on Suomen Uutiset, joka niitä enemmän tuo esille.

Miksi päättävissä asemissa olevat ihmiset eivät saa herkistyä – ai niin, sehän on myötätunnon keräämistä / maalittaminen, eikä kuitenkaan ajatella miten jotkut asiat sattuu henkisesti, ai niin siinäkin – jos eivät näytä tunteitaan, heillä ei ole mitään myötätuntoa kansalaisiaan kohtaan, tai nimenomaan eräitä maapallon ihmisiä kohtaan, joten odottelen niitä robotteja, jotka ovat päättävissä asemissa olevien ihmisten ”sijaisia” / itkevät, nauravat, ovat vakavia, huutavat jne. niin päättäjien ei tarvitse näyttää tunteitaan.

Vielä se – että kaikki maapallon ihmiset ovat rasisteja, kun eriarvoisuus pitää sen sisällään, niin kuka lukija voi sanoa, että hän hyväksyy kaikki tarjotut asiat?

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu