Kansan / takuueläke nimi pitää muuttaa = sosiaaliapu tai toimeentulotuki

Aurinkoista huhtikuun 21 päivää lukijoille!

Pahoittelen taasen, että kun minulla on erittäin pieni työeläke kertymä – niin siksi suomen veronmaksajat joutuu minua tukemaan rahallisesti / välillä rahojen kiertäessä isomman Eu-järjestelmän kautta, joita takaisin jaetaan jolloin nimikkeellä – johon oikea nimittäjä olisi toimeentulotuki, minkä edessä välillä bullistelen = eläkeläisenä, joka tuntuu imartelevalta, et minäkin olen ”täys´eläkeläinen”, vaikka köyhyysluokkaan kuulunkin.

Uutiset bullistelee itkuvirsiä, kun etelän maissa asuvat pien´/ tukieläkeläiset syyttää hallitusta, että heiltä viedään mahdollisuus asua halvasti / pääsee lääkäriin halutessaan jne. et eihän he mitään tukia suomesta saa, vaikka ovat eläkkeellä = työeläke / kansaneläke ehkä 40/60, niin suomen verorahoista osa kustannettu elämä pitäisi sallia noin. Minulla ei sitten ole tarvetta olla kateellinen missä ihmiset asuu ja oleilee.

Sitten on monia muita kohteita, joissa suomen verorahoista maksetaan perhekunnille ketkä eivät asu suomessa, tai osa perheestä on suomessa työskentelmässä jne. et vaikka nekin kuuluu välillisesti tähän blogin yhteyteen, niin jääköön mainitsematta – kun valveutuneet kansalaiset kuitenkin seuraa suomen politiikkaa, miten verorahoja kohdennetaan.

Velkaa otetaan edelleen suomeen runsaasti – niin mihin ne rahat laitetaan? Edelleen suomesta hyvinvointijärjestelmä täytyy purkaa,,,,,,,,,,,, jos julkiselta puolelta virkakuntaa vähennetään, sama täytyy tehdä kolmannella sektorilla ja siltikin hyvinvointijärjestelmä purkaa, kun emme pienessä maassa tarvitse kymmeniä päällekkäisiä järjestelmiä, joissa joka järjestelmä tarjoaa jollain nimikkeellä palvelua kansalaisille ja toimintaansa saavat verorahoista tukia, jotka enemmän pönkittää enemmän kuitenkin niiden toimihenkilöitä.

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu