Kansanedustajien aseet eduskuntalon säilössä?

Kohtuullista päivää lukijoille!

Tänään on nuoremman poikani Riku Markuksen s. 31.3.1083 kuolin 29.4.2006 päivä itsemurhan tehneenä, joka ei kuitenkaan ole tärkein asia sisältö, vaikka tunteeni ovat monissa surullisissa uutisissa mukana – joissa mietin myös yhteiskuntien / puolueiden kokonaisuutta, joidenka teot vaikuttavat turvallisuuden tunteeseen.

Mietin kansanedustajien tehtäviä – samalla heidän ympärilleen tehdyistä omista laista, minkä piirissä valtion ylemmät virkakunnat nauttii etuoikeuksista,,,,,,,,,,,,, joissain tapauksissa porrasaskelmilta joku tiputetaan ja näytetään, ettei suvaita omankäden oikeuksia, mistä tulee mieleen joku mies, joka 2 vuotta nautti verorahoista palkkaa tekemättä mitään sen eteen ja kuka selaisen hyväksyi, niin pohdin samalla miksi ihmisiltä vaaditaan edes korkeakoulututkinto tehtäviin, kun toimet voisi suorittaa vähemmälläkin koulutuksella,,,,,,,,, jossa on tietenki se titteli / palkka, jota maksetaan enemmän – mitä vahvempi on se korkeakoulutus pohja. Suomessa muuten liikaa painotetaan / lisätään korkeakoulutus paikkoja / ruotsinkielen opetusta, ja ammattikoulutusta samaan aikaan vähennetään.

Mutta,,,,,,,,,,, Mummelina mietin, että kansanedustajat saavat ampuna-aseita kuljettaa työpaikoilleen / millainen käytäntö on muissa valtion viroissa, joissa ei varmaan ole magneettitunnisteita sisäänkäynneillä / säilytystä työpäivän aikana,,,,,,,,,,,, tosin miksi niitä yleensä mukana kuljetetaan?

Samaan yhteyteen on pakko laittaa alaikäisten tekemät rikokset, ketkä ovat aikuisten vallanalla – tai haluavat rikollisuran itselleen, kun minkäänlaista rikosvastuuta ei ole. Olen surullinen kansanedustajan toimesta, minkä edessä eräät tahot eivät hyväksy omien / puolueiden likapyykkien penkomista, johon nuoria tyttöjä on ollut parituksen alaisia, niin miten ase taskussa liikkuvan toimet eroaa edellä mainituista, puhumattakaan eräänkin vähemmistön aseistaminen joka päivä – mikä on edelleen t a b u ja monet muut vähemmistöt, jotka ovat huomanneet suomen löysän toiminnan varsinkin rikoksissa?

Kukaan ei varmaan vastaa miksi eduskuntataloon kansanedustajat saavat viedä tuliaseita, niin miksi sitä siellä tarvittaisiin – tai miten sitä voisi käyttää, kun se täytyy säilöön laittaa ja onko kaikilla edustajilla samat säännöt, jotta ase(et) täytyy säilöön laittaa, kun ehkä ampumatapauksessa ”keksittäisiin syitä, miksi joku edustaja saakin aseen pitää talon sisällä itsellään”, et onkohan nyt eduskuntalon sisäisen turvallisuuden tarkastaminen paikallaan?

 

 

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu