Kuoleman edes´auttajat suomessa ja muualla maapallon maissa – eutanasia?

Langallista lauantaita lukijoille, kun eri ”langat” elämää vahvistaa tai heikentää

On liian suuri urakka alkaa tutkimaan kaikkien maapallon maiden toimintaa kuoleman kohtaamisissa, joka monissa maissa on länsimaiden vastainen ihmisoikeus kysymyksissä, joten kuolemakin maissaan hallitaan tavallaan, ja  joissain maissa on edistävä tekijä – kun maidensa johtajat eivät hyväksy kilpailijoita.

Historian lehdiltä saamme lukea eri tapahtumista / toimista, kun lääketiede ei tuolloin ollut kehittynyttä, joten rutto jne. kulkutaudit + nälkä lahtasi kansoja, nykyajassa ehkä liiankin kehitettyä, kun esim. länsimaissa ihmiset desinfioidaan lääkkeillä, mikä ei vastuskyvyn vahvistamisen edessä ole viisasta,,,,,, niin miksi me kansalaiset annamme päättäjien toimia siten, jossa maalaisjärki on haudattu yltiö´kehityksen edessä, ai niin,,,,,, maalaisuus on jo itsessään väärä ilmaisu, kun se ehkä tarkoittaa ”vähemmän älyä”, vaikka jotkut päättäjät maaseudulta ovatkin,,,, heidän omaksuessaan kansainväliset elkeet päättäjiksi päästyään, joilloin kansan sivistäminen on kiihkeää,,,,,, minkä edessä kansa ei halua sivistyä sormia napsauttain, jossa ihmisoikeudetkin on erittäin eriarvoistava kansankerroksissa.

Otan tähän yhteyteen koronarokotteet, minkä edessä eräät lääkefirmat tahkoivat monen vuoden voitot etukäteen  lukemattomien ihmisten kuolemalla = suomessakin, jota ei haluta myöntää,,,,,,, kun ”asiantuntijat” vakavalla naamalla moneen yhteyteen laittoivat pakon, jossa työntekijät pakotettiin ottamaan koronarokote / palkkojen pidättäminen jne.  – itsensä suojelijat erosi tehtävistään,,,,,,, niin onko afrikanmaiden kansojen ”pelastuminen” rokotteelta tulevaisuuden maapallon rakentajat, kun länsimaat kansansa ”tappaa” immuniteetin vähentämisellä, heidän ollen lääkefirmojen koeihmisiä, jossa päättäjätkin saavat liivunsa lobbauksesta = kansalaiset, lääkkeet teidät parantaa, joihin tarvitaan aina uusia ja uusia lääkkeitä, kun toisen pitää kumota edellisen haittavaikutukset. Niin että ehkä onkin hyvä maapallolla olla alikehittyneitä maita – jossa kansalaisia ilman rokotteita kuolee luonnostaan, kuin että ihmisen elimistö desinfioidaan puhtaaksi ja immuniteetti häviää,,,,,,,, kuten suomessa, etteivät lapsetkaan saa leikkiä kuralätäköissä, en kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikkia ulkona löydettävää täytyy maistaa,,,, kotonakin usein on liian hygienistä. En ole rokotevastainen, vaan olen MPR-rokotteen uusinut vuosia, ja poikani saivat ajallaan eri rokotteita.

Suomessa taas vaihteeksi puhutaan eutanasiasta, jonka ehkä valveutuneet kansalaiset yhdistää talouteen – joka suoraan tai välillisesti kuolemaankin vaikuttaa, kun on eri pitkäaikais´sairauksia, jotka rasittaa tereveydenhuoltoa,,,,,, eikä tarvitse olla pitkään sairastava, kun ihmisen asema antaa väylät mitä kautta sinua hoidetaan tai sitten ei. Tähän yhteyteen taas: kuka puolue uskaltaa lopettaa tämän ylimääräisen hyvinvointijärjestelmän, niin varmasti on rakettimainen nousu puoluekentässä ja mikä säästö veronmaksajien rahoja, jolloin voitaisiin tehdä ”tervettä politiikkaa”, niin nyt kansalaiset vaatimaan oikeanlaista politiikkaa suomeen, lisäten tähän Kiitoksen Riikka Purralle, joka on aloittanut petraamisen eri tuista, kun ei mikään maa sitä kestä, jossa tukea myönnetään ”varvaskipuunkin”. Nimittäin nyt halutaan kansalaisia ”poistaa eutanasian kautta”, niin mitenhän se oikeudenmukaisuus tuossakin toimisi – kun köyhät poistoon ja se nimeä kantava päättäjä makaisi vaikka vuosia veronmaksajien piikkiin, kun he katsovat sen oikeudekseen, kuten joku Mummeli ei hoidettu, kun ex-pressa oli arvokkaampi siinäkin asiassa.

 

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu