Mielenpahoitus rahasto, joka onkin sitä parempaa velkaa,,,,,,,

Hyvää naisellista päivää meille maapallon naisille – unohtamatta miehiä, kun ilman heitä ei olisi meitä 🙂!
Tuota noin,,,,,,, Suomi on noin kymmenen vuoden sisällä ottanut harppauksen moninaisiin mielipahoituksiin, joiden lista kasvaa koko ajan, kun ihmisillä täytyy olla oikeus loukkaantua ( joka on laissa muotoiltu erittäin väljästi, et käräjiäkäin käyty ja käydään enenemässä määrin, kun on se laki ), joiden edessä ns. normielämä on häiriintynyt, et oikeudessakin päätökset ovat usein loukkaantujille myönteisiä.
Ja taas kerran – kaikki asiat liittyvät aina toisiinsa jossain kohtaa?
Seuraavat ajatukseni ovat ehkä loukkaavia ja ettei niin suomessa voi tapahtua, mitä kuitenkin tapahtuu erittäin laajalla otannalla, kun vaikka kaikki vieraperäiset ihmiset eivät ole vaatimassa runsaankäden oikeuksia – eri järjestöt / puolueet tekevät ne heidän puolestaan, joiden edessä voidaan miettiä miksi pahoinvointi on peruskansan keskuudessa lisääntynyt = eriarvoistaminen.
Hämmästys oli taasen suuri, kun tuollaisen uutisen luin – niin mun mielestäni olisi ollut oikeudenmukaista maksaa kaikille aamunavaukseen osallistuville oppilaille tuollainen summa, kun koulu ei ollut tehnyt lakiin perustuvia tarkistuksia miten mitäkin toimintaa järjestetään.
Tämäkin lausuma liittyy kirjoitukseen, niin nythän kaikki eri kansallisuudet suomessa voivat vaatia opetusta / muuta toimintaa heidän lähtömaisensa mukaisesti ja jos niin ei tapahdu, heillä on lakeihin perustuvia oikeuksia hakea niistä korvauksia,,,,,,,,, = ne porsaanreiät, et kyllä Suomesta on rakennettu paapova yhteiskunta, jossa ei edelleen vahvisteta Suomenkansan perustuksia – miksi olemme maa nimeltään Suomi.
Lukiolainen sai tarpeekseen koulun uskonnollisista aamunavauksista – kaupunki maksoi korvaukset
yle.fi
Lukiolainen sai tarpeekseen koulun uskonnollisista aamunavauksista – kaupunki maksoi korvaukset
Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu