Mikä sellainen lakko on, kun työntekijät ovat töissä?
Hyvää maaliskuun sateista 16:sta päivää lukijoille!
****************************************************************************************
Kummastuneena luen suomessa olevaan lakkoon liittyviä uutisia, kun eri firmojen työntekijät on kerrottu olevan kuitenkin töissä = ”ihan liittojen maksavia jäseniä”, niin kun katson punaisella käsivarsinauhalla porteilla olevia miehiä, he ovat vissiin eläkkeellä olevia liittojen vasemman aatteen vapaajäseniä – jotka saavat liitosta bonukset runsaan eläkkeensä päälle, et saman aatteen porukka voi olla töissä = saaden palkan + liiton lakkorahan, niin minkälaisia lässyjä on suomen hallituksen / muiden etupiirien edustajat kun sallivat tuollaisen?
*****************************************************************************************
Yhdellä ydinvoimalaitoksella onkin huoltotyöt sopivasti, joka on muutenkin olemassa olonsa aikana ollut seisokissa suuremman osan ajastaan, et mikähän merkitys sillä on konaisuudessaan suomen talouteen / turvallisuuteen?
******************************************************************************************
Taasen on tehty tutkimus = hyvä sellainen, missä työhyvinvointia on mitattu ja alle 10 hengen firmoissa se on paras, jossa työehdotkin on neuvoteltu työntekijöiden kanssa ilman liittojen niskaan hengittämistä, niin tuokin hiertää liittoja, et työnantajajärjestöt eivät saisi toimia heille parhaalla tavalla,,,,,,,,,,,,,,,,, niin kysympä miten ”vierasperäiset työnanatajat ovat liittojen silmällä pidon alla – ei varmaan mitenkään, kun sehän on rasismia”, niin koko liittojen järjestelmä on suurelta osin eriarvoistava – josta ei tietenkään saa puhua, kun liitot mukamas pitävät jäseniensä eduista huolta, jossa petraaminen voisi alkaa sieltä yläpäästä ja liittojen omistamista vuokra-asunnoista, niin silloin voisi sanoa = liitot ovat jäseniensä edunvalvojia.
********************************************************************************************
En ole liittoja vastaan,,,,,,,,,,,,, en kuitenkaan itse saanut sieltä joskus apua, vaan se minulle alaportaan työntekijälle pyllisti ja kumarteli maahan asti suuren sairaanhoidon yksikön edessä, jossa työtäni / opiskelin myös samalla parhaan taidon mukaan tein, vaikka poikani kuolema taustalla painoi, et en saanut tukea – joka on tässäkin ajassa yleistä = sinulla ei saa olla suruja taustalla, samaan aikaan saamme lukea mitä tapahtuu eri hoitopaikoissa, kun ”kotoperäinen ihminen on liittojen paimennettavana kortistossa”. Suren itseni ja muiden kaltoinkohdeltujen puolesta, minkä edessä toivon työtä itselleni löytyvän 70-vuotiaana Mummelina.
*******************************************************************************************
Toivotan hyvää kevään alkua ja tahtoa tehdä joka sektorilla suomelle parhaita päätöksiä – oikeilla palkoilla / oikeilla asenteilla, jossa jokainen työntekijä on paikkansa arvoinen!
No se on sellainen lakko jossa ammattiliiton puheenjohtaja antaa henkilökohtaisesti luvan yrityksen työntekijöille olla töissä, vaikka lakkoon oli määrä mennä.
Pro:n, poliittisesti sitoutumattoman ammattiliiton puheenjohtaja Jorma Malinen oli antanut Nokian Renkaiden työpaikoille vapauden osallistumasta lakkoon, kun työntekijät olivat vapautusta lakosta pyytäneet.
No viereisen yrityksen työntekijät olivat sitten lakossa, kun eivät älynneet Maliselle soittaa.
Tässä myös paljastuu se, että työpaikkojen henkilöstö ja luottamusmiehet eivät saa itse asioistaan päättää vaan lupa kaikkeen on saatava ammattiliiton puheenjohtajalta.
Tätä kai se ammattiliittojen puheenjohtajien pelko paikallisesta sopimisesta tarkoittaa- hirvittävä pelko vallan menettämiselle, jos työpaikoilla jotain mennään ilman lupaa sopimaa.
Ammattiliitot asettavat työntekijät vastakkain yrityksissä ja työpaikoilla. Osa haluaa jatkaa töitä ja osa lakkoilee, koska ammattiliitto on niin määrännyt.
Ilmoita asiaton viesti
Japanissa työntekijät ovat töissä lakon aikana. Heillä on vain hihassa hihamerkki, että olen lakossa.
Ilmoita asiaton viesti
Joo. Musta hihamerkki ja porukka painaa töitä hikihatussa samalla kun työnantaja repi hiuksiaan lakon takia.
Ilmoita asiaton viesti
Olisi syytä ottaa Suomeenkin tapa, jossa työntekijät saisivat valita, laittaisivatko rintaan ay-pinssin, ovatko he lakossa vai eivät. Suuri osa lakkolaisista ei haluaisi lakkoilla eikä edes pidä ay:n kaikkia vaatimuksia kohtuullisina.
Ilmoita asiaton viesti