Minulle uusi virka valtionhallintoon?

Hyvää 23.3.2024 päivää lukijoille!

 

Kaikenlaisia uutisia näkyy tiedotusvälineissä – osaan lisätään ehkä fiktiolisä, miten toimittajan moraalis´eettinen antenni on auki tai suljettuna, kuten joku eläkkeelle jäänyt toimittaja kirjassa ilmaisee.

 

Uutinen löytyi ruokavaltuutetun ( enpä ollut tiennyt tuollaista virkaa olevan, tosin monia muitakin uutisia menee ohi silmieni / korvieni )  toimista, et hänen toimiaan nyt tutkitaan rikoksina – tosin kummastelen sitä, että toimenkuvaa ei ollut sopimushetkellä paperilla, niin silloinhan mies on syytön rikoksiin mitä hän 9-tuhannen euron kuukausipalkkalaisena tehnyt? Minkähänlainen sopimus on uuden presidentin kanssa tehty, vai voiko hän itse päättää mikä hänelle on miellyttävämpää – muut ”tehtävät ovat tois´sijaisia” + esim. kansanedustajat, jne. toimijat, et tee nyt jotain palkkasi eteen – tai ole tekevinäsi, kuten eräs mies 2 vuotta ilman velvoitetta työntekoon valtion virassa?

 

Olen aiemmin ilmassut haluni työntekoon – joten tässä avoimella hakemuksella haen valtiolle töihin, eikä palkkani tarvitse olla kuin 5-tuhatta 600 euroa, joka kerryttää minulle paremman eläkkeen jos vaikka 100-vuoden ikään elän, saaden myös velkani maksettua, joita ei ole kovin montaa tuhatta euroa. Joten kuka valtionhallinnossa on se myötäelävä työhönottaja, joka ajattelee muitakin kuin itseään virassaan – niin minulla 70-vuotiaalla Mummelilla / A BE ajolupa voimassa, on mielikuvitus tallella ja miten missäkin maakunnassa kehitettäisiin suomen toimintaa, et palkkani eteen tekisin hommia – jota hakemuksessani ei ole määritetty ja kun olen köyhästä perheestä lähtöisin, silloin lähentyminen pienituloisten joukkoon sujuisi jouhevasti. Enkä vierasta korkeassa asemassa olevia / vierasperäisiä ihmisiä – muistaen 80-luvulta yritystoiminan koulutuksesta, jolloin kiinalaiset pitivät meille luentoa. Olen pelkästään suomenkielinen – mutta en sen usko olevan este kanssakäymiseen, joten Suomi työllä nousuun.

 

Ei Suomi kehity virastoista käsin, vaan eri kohtaamisista.

Edelleen olen sitä mieltä – että maakuntahallinto järjestelmä töytyy suomesta lopettaa ja nekin valtionapurahat käyttää kansalaisten toimien edistämiseen.

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu