Omavaraisuus 85% suomessa

En ole lennokkaista / vähemmän lennokkaista irtiottoja nähnyt minkään puolueen taholta, että suomessa täytyy olla omavaraisuus vähintään 85%, joka sisältää ruuan / energian / koulutuksen / työvoiman oma käyttö = työttömät kortistosta jne. joka toimivassa yhteiskunnassa tuo verotuloja ehkä yli oman tarpeen, niin silloin voimme tarkastella jonkun kaukaisen köyhän maan tilannetta ja viedä sinne erilaista suomalaista pääomaa, kun ei se suo kuokka ja Jussi ole tässä ajassa kaukaa haettu

En ole kovin uutisia nähnyt sellaisesta asiasta, että kaikkinaisia ( <– oliko väärin kirjoitettu / naisia halventavasti, kun nykyisin ”joka” sana on ehkä väärin ilmaistu = ainakin Ps:en puolueen kannattajana? ) järjestelmiä suomessa ahkeraan päivitetään,  ja että manuaalijärjestelmät voidaan ottaa käyttöön, kun vaikka joku taho häiritsee sähköntuotantoa? Olen usein maininnut, että manuaali järjestelmät täytyisi aina olla rinnan nykyjärjestelmien – mutta kun siitä mainitsee joku Mummeli – höperöitä höpöttää, eikä niin, et kun jotain tapahtuu – sitten hups,,,,,, huomataan että manuaalit on ajettu alas, eikä uusia järjestelmiä ole kuin ehkä kiinassa – jolla on omat ehtonsa millä niitä suomelle myytäisiin.

Elikkä kisällitoiminta kunniaan, eikä kaikkia toimintoja altisteta sähkön varaan. Tälläkin alustalla on energiaan perehtyneitä ihmisiä, niin kyllä suomessa vielä pitäisi löytyä sellaista toimintaa, ettei vaan tehdä mikä on vaivattomin, ja uusi koulutuslinja – jossa oppilaat pääsee kehittämään ns. perinteisiä energia ratkaisuja, joka muuten on mielenterveys ystävällinen ja kehittäjille itselleen patenttioikeudet + palkkiot. Uskon kuitenkin, ettei tuollaista haluttaisi ”kantaväestöön” kuuluville järjestää, kun heitä täytyy olla kortistossa, jotta virkailijalla on se valvontaoikeus, mistä saa palkkansa.

Tämä asian vierestä, Suomessa on ystävällisiä ihmisiä, kun minulle pienituloiselle annettiin oikeus kahdesta paikasta kerätä ilman maksua viinimarjoja ja joku päivä karviaismarjoja, se vaan ettei ole kunnon pakastinta, niin täytyy tehdä hilloksi, joka sokerisena ei terveellistä – mutta Kiitollinen olen antajille.

 

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu