Rehellisyys vähenevä arvo joka sektorilla

Tiedotusvälineissä on runsaasti eri galluppeja seuraavasta vaalista suomessa, joissa haastateltujen joukko on noin vajaan 2000-tuhannen verran ihmisiä.

Ja kun perussuomalaisten pärjäämistä ei tässäkään vaalissa haluta edistää – niin ihmiset haluavat itselleenkin valehdella, kun eivät halua rehellisiä ihmisiä toimimaan kansan asioiden hoitajana, vaan mitä hienotunteisempi = ei haluta faktaa mistään suomen / Eu:n tilanteesta tietää / turvallisuus jne. / liberaalinen ehdokas, niin johan suomi sillä pelastuu.

Kansalaiset ovat tyhmentäneet itsensä, kun mitä enemmän he rehellisyyttä vastustavat – sepä onkin noussut hitaasti mutta varmasti, jonka kylkeen ovat ”muutkin puolueet hivuttautuneet”, kun puolueissa Rehellisyys sana on pitänyt muotoilla uudestaan, ettei vaan jäsenkato tule liian suureksi.

Miksi ihmisestä tulee epärehellinen? Sen joukon porukasta täytyy joku aina uhrata, jotta epärehellisyydellä saatu asema / varallisuus pysyy itsellään,,,,,,,,,, niin kuvittelevat päänalusensa olevan puhdas,,,,,, kenenkään omatunto ei ole pudas, kuitenkin kun rehellisesti pyrkii toimimaan, totuus on vähemmän sinua vastaan.

Miksi kansalaiset haluavat yhteiskunnan pyörivän epärehellisesti, kun eivät ne epärehelliset toimijat heidän kannattajilleen anna edes leivän murusia ja kun luonnoneläimet usein ohittaa ihmisten olemassaolon tarkoituksen, pien´eläimet syö ne murusetkin.

 

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu