Suomen syntyvyyden lisääminen

Hyvää torstaipäivää lukijoille!

https://www.bing.com/ck/a?!&&p=4c2958b5b7143d79JmltdHM9MTY5MjIzMDQwMCZpZ3VpZD0zNDc3ODIyYS03ZjkxLTY3YTItM2Q2YS05MGY1N2UxMTY2YWImaW5zaWQ9NTIyOQ&ptn=3&hsh=3&fclid=3477822a-7f91-67a2-3d6a-90f57e1166ab&psq=muurahaiset&u=a1aHR0cHM6Ly9maS53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvTXV1cmFoYWlzZXQ&ntb=1

Mukava lukea ihmisten artikkeleita, joita on laidasta laitaan – osa kuitenkin pyörii kehää yhden sanan ympärillä, niin kyllä olemme mielikuvitusrikkaita kirjoittajia, kun kaikki asiat kuitenkin liittyvät aina toisiinsa jossain kohtaa ja yhden sanan sisään saamme koottua laajojakin artikkeleita.

 

Ihmisiä on kuin muurahaisia

 

Maapallon väestö lisääntyy joillain kulmilla ”liikaa” – niin onko loukkaavaa verrata ketään muurahaiseksi, jotka ovat kuitenkin erittäin tarpeellisia maapallon ekosysteemissä, mutta joissain muurahaisyhteiskunnassa on se kuningatar, joka ahkerana kasvattaa populaa, niin miten suomeen löytyisi tuollaisia kuningattaria?, missä vastaan tulee kysymys = mikä ihmisryhmä syntyvyyttä kasvattaisi, ettei aleta puhumaan eri arvoistamisesta – mikä kuitenkin on joka asian sisällä suomessakin.

Muurahaisyhteiskunnassa työläiset ovat ahkeraa väkeä ja kun ne eivät lisäänny, siten ei ole mitään tukiaisia tiedossa ja osa on suurikokoisia sotilaita, jotta sekin puoli on hyvin hoidossa. Koirailla on lyhyt elin-ikä, kun parittelulennon jälkeen kohtaa kuolema – onneksi ihmiselle ei käy niin.

Sielläkin järjestelmässä on orjia ja loisijoita, joka on välillisesti ihmiskuntien kaltainen – joita järjestelmiä ehkä löytyy muistakin eri eläin / hyönteiskuntien toiminnoista, niin mistä ihmiskunnan pitäisi ottaa mallia – jotta järjestelmät toimisi demokraattisesti?

Kuningattaren elinikä voi olla jopa 29 vuotta – lajista riippuen, et kyllä suomi täyttyisi tuollaisella synnyttäjällä nopeaan, niin ei tarvittaisi muuta ”maahanmuuttoa”, kun eiköhän se sisältäisi humanitaarisen / työperäisen jne. muuton, niin ja kun ne ovat agressiivisia, silloin oman reviirin puolustaminen pelittäisi siinä sivussa – jota keskustelua hienovaraisesti sivutaan.

Muurahaiset ovat pahimpia vihollisia toisilleen, niin samaa voi sanoa ihmisestä – emme kuitenkaan suomessa vielä ole alkaneet teurastaa toisiamme.

Muurahaisia käytetään myös ihmisravinnoksi jossain päin maapalloa.

 

 

 

 

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu