Vieraslajeja on monenlaisia, kuten hyväksyjiä/ kieltäjiä,,,,,,,,,

Rentoa ja turvallista keskikesän juhlanaikaa lukijoille armon vuonna 2024!

 

Keittiöpsykologiaa pohtivana Mummelina mietin, että kun hyödynnän luontoa kotini koristamiseen / sisäänkäyntien rappusille – useat kasvit ovat tuhottavien listalla, niin kun eräät päättäjät kertoo vieraslajeista, voi sitä mielensä pahoittajien määrää – kun juuri eräitä kasveja ei saa mainita, kun se kuulemma tarkoittaakin jotain muuta = pahoittajien mukaan ihmisiä, joka on poliittisen pelin ase. Väkivaltaa vastuva Mummeli olen, mutta kuolemantuomio pitäisi monien maiden tuomioissa olla mukana – niin kun toisen hengen ottaa, sama tuomio hengenottajille,,,,,,,,,,,,,,, joka kyllä on monissa maissa tässä ajassa ihan kilpailijoiden / toisin´ajattelijoiden poistamiseen, eikä niiden estämisen puolesta jengi istu teiden tukkona.

 

Tuota,,,,,,,,,,,,,, minähän olen vissiin rasisti ( vaikka kaikki maapallon ihmiset ovat sitä, kun ei ihminen voi kaikkea tarjottua hyväksyä, ne vaan puetaan eri tavalla – et poliittisessa puheessa lukemattomat asiat saadaan hyväksytyksi ), et kun puutarhasaksilla lubiineja katkoin, oliko minulla ”mielessä pahat ajatukset jotain elollista olentoa kohtaan”, vai kun en ole näkyvä politiikko,,,,,,,,,,,, ”höperön” Mummelin päivän täytettä?

 

Minulla eri ikkunoissa roikkuu Suomen lippujen kuvista tehty muovilaatikoihin ( varmaan ”Kiinassa tehty” tehty? ) nauhassa valot ( patterilla käyvä ), et natsi olen varmaan myös? Miksihän vasemman aatteen omaavat = varsinkin vihreät, eivät ole noita hihkumassa kieltoon ja muutenkin Suomenlippua käyttökieltoon, kun sehän on rasismia muita kansallisuuksia kohtaan, et niin näkyvästi suomessa kansallismielisyyttä osoitetaan.

 

Joku ruusulaji on kuulemma vieraslajina poistettavien kohteena, niin kulkiessa täytyy niitäkin kerätä sisäänkäyntien oheen,,,,,,,,,,,,,,, ja ajatella mukavia, et kesällä voimme luontoa hyväksikäyttää – joitain juttuja maanomistajien luvalla, tosin nyt kun marjat kypsyy metsissä, pohdin miten turvallista niitä on kerätä – kun jossain uutisessa oli myrkyistä juttua,,,,,,,,,,,,,,,,, ja etten ihan vakavasti itseäni ottaisi, mikä olisi kohde ketä syytettäisiin minun kuolemastani, kun myrkytettyjä marjoja söin ;)?

Pirjo-MargitJauhiainen

Ihmisten/lastenhoitaja nuoresta lähtien, omat pojat joukon jatkona.
2:n tutkinnon käsityöläinen.
Köyhänä yrittäjänä, silloin poissa työtön työtön ketjusta.
Opiskelun nousukiito pysähtyny moniin muutoksiin.
En niin totinen, ettenkö voisi itselleni nauraa ;).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu