Huomioita vaalitenteistä Essayah, Henriksson, Marin toukokuu 2021

Essayah on hyvin kokonaisvaltaisesti lämmin ihminen, puhuu hyvin vakuuttavasti  ja on hyvin perillä yhteiskunnan asioista.  Haastattelun loppupuolella haastattelija ryhtyi kyselemään Päivi Räsäsen poliisitutkinnasta ja häpeästä ja synnistä ja homoudesta. Todella ala-arvoista journalismia. Sari Essayah yritti selittää, ettei puolue ota kantaa syntikäsityksiin. Samoin hän selitti, miten koko länsimainen sivistys lepää kristinuskon varassa. Lopuksi asiantuntija Jenni  Karimäki totesi, että kristillisdemokraatit ovat aivan turha puolue, sillä tällä puolueella ei ole mitään itsenäistä  sanomaa niin että muut puolueet voivat aivan hyvin hoitaa  kristillistenkin aatteet. Puolue on kuulemma niin pienikin, että on aivan tarpeeton. Tuota Karimäki ei kuitenkaan sanonut Henrikssonille seuraavana päivänä, vaikka ruotsalaisilla on aivan saman pieni kannatus kuin kristillisilläkin.

Todellakin kristikunta on todella suuri yhteisö ja siinä voimaa vielä tänäkin päivänä.  Apostoli Paavali toi valoa ja toivoa silloiseen  Rooman valtakuntaan, jossa suurin osa väestöstä työskenteli parempiosaisten orjina ja koulutus perustui järjestelmälliseen  pederastiaan. Paavali totesi, että orjakin on veli Kristuksessa ja Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät  avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, eivät varkaat eivät ahneet, eivät pilkkaajat, eivätkä riistäjät.  Olemme edistyneet paljon pimeydestä valoon, orjuudesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä vapauteen oman  ajan ja työn suhteen ja mahdollisuuteen päättää oman  ruumiin hallinnasta ja omasta seksuaalisuudesta.

Henrikssonia kohtaan oltiin varsin kilttejä. Ainoana haastateltavana hän otti huomioon mahdollisen kaksoiskuntalaisuuden.  Olen kirjoittanut muistiin, että Henrikssoniin ei kohdistunut kiiluvasilmäistä ilkeyttä, jota olin aikaisemmin havainnut haastattelijoiden taholta. Essayah ja Henriksson esiintyivät  rauhallisesti ja selkeästi.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu