Onko ihmiskunnan alkuperä Lyran tähdistössä?

”Prism of Lyra: An Exploration of Human Galactic Heritage” on Lyssa Royal Holtin ja Keith Priestin kirjoittama kirja, joka käsittelee henkistä ja metafyysistä näkemystä ihmiskunnan avaruusperinnöstä. Kirja esittää idean, että ihmiskunnan historia ja kehitys ovat yhteydessä muihin avaruusolentoihin ja sivilisaatioihin galaksissamme. Se tutkii eri tähtijärjestelmistä, kuten Lyran, Plejadien, Siriuksen ja Orionin, peräisin olevien avaruusolentojen roolia ja vaikutusta ihmiskunnan evoluutioon.

Kirjassa ehdotetaan, että ihmiskunnalla on monimutkainen ja moniulotteinen historia, joka ulottuu maan ulkopuolisiin alkuperiin ja että nämä galaktiset yhteydet ovat vaikuttaneet ihmiskunnan kulttuuriseen, henkiseen ja fyysiseen kehitykseen aikojen kuluessa. Se tarjoaa lukijoille mahdollisuuden tutkia henkilökohtaista ja kollektiivista galaktista perintöä sekä pohdintaa siitä, miten nämä yhteydet voivat vaikuttaa ihmiskunnan tulevaisuuteen.

Kirja on suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneita metafysiikasta, henkisestä kasvusta, ufoista ja maan ulkopuolisesta elämästä sekä ihmiskunnan mahdollisista yhteyksistä muihin sivilisaatioihin universumissa. Se yhdistää kanavointia, henkistä tutkimusta ja historiallista spekulaatiota tarjotakseen kiehtovan näkökulman ihmiskunnan paikkaan kosmisessa kontekstissa.

Tähän asiaan ovat perehtyneet mm. Harvardin yliopiston tutkija John E. Mack, Virginian lääketieteellisen korkeakoulun tutkija Ian Stevenson ja kaksi tunnettua regressioterapeuttia Dolores Cannon ja Michael Newton. Heidän mukaansa maapallolla elävillä ihmisillä voi olla edellisiä elämiä myös muilla planeetoilla kuin maapallolla. Se selittänee monen ihmisen kaipuun omille kotiplaneetoilleen.

Pokela
Sitoutumaton Espoo

Olen yrittäjä omistamassani Oivaltamispalvelut Oy:ssä. Tarjoan sen puitteissa Yritys- ja elämänpolun valmennusta.

Yritysvalmennuksessa keskityn tällä hetkellä tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä,

Sovellan Elämänpolun valmennuksessani elintapalääketiedettä, positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta
https://www.oivaltamispalvelut.fi/

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja tein 40 vuotta töitä eri yritysten tieto- ja taloushallintotehtävissä sekä liikkeenjohdon konsultointitehtävissä. Eläkkeelle jäätyäni olen toiminut useiden yhdistysten hallituksessa, olen kirjoittanut viisi kirjaa ja tehnyt noin 160 Paulin pakeilla haastatteluohjelmaa, joita on katsottu tähän mennessä yli miljoona kertaa. Olin mukana Suomen Asumisen Apu ry:n hallituksessa. Kehitimme siellä Ikääntyneiden henkilöiden asumiseen ja yksinäisyyteen liittyviä ratkaisuja. Olin mukana myös Luontaishoitoalan Foorumi Ry:n hallituksessa ja toimin yhdistyksen talousvastaavana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu