Open AI:n uusi versio ChatGPT 4o on maksuton ja monipuolinen.

ChatGPT 4o pystyy tunnistamaan tekstin lisäksi myös kuvia ja puhetta. Se pystyy käymään reaaliaikaista keskusteluja eri kielillä. Se on tutustumisen arvoinen uutuus ja se on maksuton versio.

Kokeilin uutta ChatGPT 4o.ta ja kysyin siltä, mitä oheisessa kuvassa on:

”Kuvassa näkyy terveellinen kanaruoka, jossa on kolme kananrintapalaa, jotka on maustettu yrteillä ja mahdollisesti grillattu tai paistettu. Kanapalat ovat asettuneet sinivalkoiselle lautaselle. Lautasella on myös punapaprikaviipaleita ja raejuustoa, jotka tuovat annokseen väriä ja ravintoaineita. Punapaprika tarjoaa C-vitamiinia ja raejuusto on hyvä proteiinin lähde, joka täydentää kanan proteiinipitoisuutta. Taustalla näkyy vehreä ja keväinen pöytäliina, joka luo raikkaan ja luonnonläheisen tunnelman aterialle. Tämä ateria on kevyt ja ravitseva, täydellinen valinta terveelliseen ruokavalioon.”

Pokela
Sitoutumaton Espoo

Olen yrittäjä omistamassani Oivaltamispalvelut Oy:ssä. Tarjoan sen puitteissa Yritys- ja elämänpolun valmennusta.

Yritysvalmennuksessa keskityn tällä hetkellä tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä,

Sovellan Elämänpolun valmennuksessani elintapalääketiedettä, positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta
https://www.oivaltamispalvelut.fi/

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja tein 40 vuotta töitä eri yritysten tieto- ja taloushallintotehtävissä sekä liikkeenjohdon konsultointitehtävissä. Eläkkeelle jäätyäni olen toiminut useiden yhdistysten hallituksessa, olen kirjoittanut viisi kirjaa ja tehnyt noin 160 Paulin pakeilla haastatteluohjelmaa, joita on katsottu tähän mennessä yli miljoona kertaa. Olin mukana Suomen Asumisen Apu ry:n hallituksessa. Kehitimme siellä Ikääntyneiden henkilöiden asumiseen ja yksinäisyyteen liittyviä ratkaisuja. Olin mukana myös Luontaishoitoalan Foorumi Ry:n hallituksessa ja toimin yhdistyksen talousvastaavana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu