Työllisten ja työpaikkojen määrät sekaisin kuin YLE yleensä

Eläkeputken poisto ei luo yhtään ainutta uutta työpaikkaa kuten ei työntekijöiden aktiivipotkinta 0-4 työhakemuksesta.
Niitä työpaikkoja tarvitaan, joita hakea ja jotka jotain tuottaa. Kyllä jokaiseen työpaikkaan tekijä saadaan hakemuksista riippumatta jos se vaan tuottaa kunnolla yli tarvittavan investoinnin.
Tämä ja ainoastaan tämä pitäisi olla hallituksen tehtävä eli turvata yritysten toimintaedellytyksiä, jotka sitten palkaavat pää märkänä huipputekijöitä.
Tai olenko liian naivi ja luullut turhaan nykyisiä rahanjakelijoita ulkomaille naiveiksi ja ne menetetyt veroeurot pompsahtavat jostain takaisin kuin taikaiskusta? Toki iso osa kiertää sellaisia hämäräreittejä, että ties vaikka joku osa kiertäisi takaisin jonkun koruptoitumattoman päättäjän taskuun. Sen verran mielikuvitusrikkailta ja päättömiltä perustelut toisinaan kuulostavat.

Suomessa olisi innovatiivisuutta vaikka kuinka, mutta byrokratia ja kiellot vievät hyvätkin ideat jatkojalostukseen ulkomaille (monta esimerkkiä niistä) ja jotka sieltä sitten tulevat näppärästi Suomenkin hyväksyttäväksi kun ensiksi ei kelpaa byrokraateille ja sitten maksetaan kuukausimaksuina ulkomailla a la Netflix.
Pääomaverojen määrä köyhdyttää aktiivisesti omistajia (lue = pääasiassa piensijoittajia) ja mahdollisia sijoittajia eli se sitten taas pikku hiljaa näivettää Suomen EUn pohjoiseksi reservaatiksi, jonne sijoitetaan vähempikoulutettua väkeä toisaalta kun meillä kuulemma on tilaa ja suomalaisilta ei kohta enää edes tarvitse kysyä.

Eläkeputki sen sijaan saattaa auttaa jotain nuorta työllistymään jos yrityksellä on vaan vielä edellytyksiä toimia eteenpäinkin. Heikolta vaan näyttää usean yrityksen suhteen tuo.
Joillekin sentään sähköveron alennus luo toimintaedellytyksiä lisää tai tekee mahdollisuuden jatkaa olemassaoloaan. Jokainen, siis jokainen ja jokaisen veron alennus, kohdistuu se mihin tahansa veroon, luo lisää vaurautta ja mahdollisuuksia. Polttoaineen veronkorotus taas oli suoraan potku jokaisen suomalaisen palleihin. Obs. myös sen cityvihreän, joka asuu kaupungin keskustassa paossa pahaa maailmaa. Mut ei tee kipeää, masokisteja ollaan.

Miksi joku ihannoi veroja!?

raffu

Sitoutumaton maailman ihmettelijä, joka soisi nelilaskimet kansanedustajille jakolaskun kertauskurssin kera.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu