Verovaroin rampautettu Suomi. Onneksi olkoon.

Ei ammattiyhdistysliikkeillä näytä olevan hyvinvoinnin edistäminen missään muodossa agendallaan vaan köyhdyttäminen ja työttömyyden lisääminen. Tukilakko taas poikineen päälle. Niin se pitää.Tätä se saa tehdä härskisti verovaroin eli verovapaasti tuettuna.
Sipiläkin vielä naivisti hetken uskoi viime hallituskaudella tuohon ”yleishyödylliseen” mutta silmät avautui ao. pelissä karvaasti.
Varsinainen valta ja korrupiopesäke, joka tehty mahdolliseksi verovaroin tuetun mallin mukaan, jota kukaan ei uskalla enää muuttaa. Vähän sama kuin YLEn rooli, jossa vihervasemmistotoimittajat höpisevät omia agendojaan myös verovaroin tuettuna. Ei ole toivoa tällä tiellä Suomen vaurastumisesta.
Mutta sitä saadaan mitä tilataan. Onneksi olkoon Suomi.

Oliskohan apua siitä, että listattaisiin ao. vastuu-/hallitushenkilöt esiin. AY-liikkeistä, jotka tekevät vastuuttomasti omassa kuplassaan kyseisiä päätöksiä.
Lista julkisen verolistan malliin negaationa:
Tämä ja tämä henkilö tullut maksamaan Suomelle niin ja niin monta miljoonaa vuodessa!
Rajakin voisi alkaa miljoonasta, eihän nyt vähempiä kannata edes listata tai edes neukkariin lähteä kampaviinereitä popsimaan.
Saa suorittaa, olkaa hyvät IltaSanomat/Iltalehti. Toki sillekin listalle olis tunkua ja kilpailua ykköspaikasta.

Lisäys:  Tätä verottomasti kerättyä merkittävää pääomaa hallitaan helposti isännättömän rahan menttaliteetilla ja senhän tietää miten..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu