Älkää matkustako Turkkiin!

Turkin presidentti lupaili meidän presidentillemme esteetöntä pääsyä Naton jäsenyyteen. Tänään hän muutti sanansa ja esti jäsenyyshakemuksemme käsittelyn Naton päämajassa pidetyssä kokouksessa. Voiko tällaiseen mieheen luottaa, joka muutamassa päivässä syö sanansa?

Turkin presidentti on maansa päämies. Näyttää siltä, että hän halutessaan voi vaikeuttaa myös maahan matkustavien turistien olosuhteita – ja jos tahtoa on, puuttua myös vaikkapa sieltä loma-asunnon ostaneiden suomalaisten omistukseen ja verotukseen liittyviä päätöksiä – diktaattori kun on. Turkki ei presidenttinsä tämänpäiväisen Natoesiintymisen perusteella ole enää turvallinen maa.

Etelästä löytyy mittaamaton määrä loistavia matkakohteita vaihtoehdoiksi turkkilaisille. Nyt on suomalaisten matkatoimistojen ja turistien aika ryhdistäytyä ja tukea maamme virallista, korkeinta johtoa sen tavoitteessa saavuttaa Natojäsenyys.

Älkäämme matkustako Turkkiin, älkööt matkatoimistot myykö matkoja sinne! On vastavuoroisen boikotin aika. Money talks – antaa rahan puhua. Se on vähin, mitä suomalainen tässä tilanteessa voi tehdä.

 

+39
raimoilaskivi

Ylipormestari Raimo Ilaskivi (s. 1928) on tehnyt pitkän uran kansainvälisenä ja kansallisena vaikuttajana. Valmistuttuaan hän toimi 1950-1970-luvuilla erilaisissa pankkimaailman johtotehtävissä, mm. Suomen Pankkiyhdistyksen, Suomen Teollisuuspankki Oy:n ja Helsingin Arvopaperipörssin toimitusjohtajana. Ilaskivi on ollut kansanedustajana sekä ryhmän puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja vv.1962-75, Euroopan parlamentin jäsen 1996–1999, Helsingin kaupunginjohtaja 1979–1991 ja kokoomuksen presidenttiehdokas vuonna 1994. Ilaskivellä on ollut useita eri suuryritysten hallitusten tai hallintoneuvostojen jäsenyyksiä.
Ilaskivi väitteli tohtoriksi vuonna 1958. Väitöskirjan aiheena oli Valtiontalouden automaattinen vastavaikutus suhdanteiden vaihtelussa ja seuraava tieteellinen teos käsitteli Suomen Pankin rahapolitiikkaa. Hän toimi kansantaloustieteen dosenttina Helsingin Yliopistossa kahdenkymmenen vuoden ajan. Eläkkeelle siirryttyään han on ollut kansainvälisen, Afrikan Paavin ja Alexandrian patriarkan suojeleman Konstantinus Suuren Ritarikunnan (Ordo Sancti Constantini Magni) kansleri ja viimeksi varasuurmestari vuoteen 2022 saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu